Πετυχημένο το 2ο basketball camp του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο basketball camp , που διοργάνωσε ο Γ.Α.Σ. «Κομοτηνή» στις Πέτρινες Κατασκηνώσεις της Μαρώνειας και το οποίο ολοκληρώθηκε τη Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπονήσεις βασικής τεχνικής, διαγωνιστικά παιχνίδια, αγώνες 3 on 3 και 5 on 5, ενώ καθημερινά επισκέπτονταν το camp αθλητές και προπονητές του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή, οι οποίοι μετέφεραν τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την ενασχόληση τους με το μπάσκετ. Την ευθύνη για την οργάνωση του camp είχαν οι προπονητές του συλλόγου Δήμητρα Δόλωμα και Παναγιώτης Φωτεινάκης, ενώ παρών στο camp ήταν και ο πρώην αθλητής και σύντομα προπονητής, μιας και είναι φοιτητής των ΤΕΦΑΑ, Γιώργος Νικολαίδης.
Επίσης επισκέφθηκαν το camp οι προπονητές Φώτης Ζάντζας, Χασάν Βελή αλλά και ο Σακάρης από πλευράς της ανδρικής ομάδας.
Το 2ο camp ολοκληρώθηκε με την απονομή των επάθλων στους νικητές των διαγωνισμών και των διπλωμάτων συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του camp.

Παράλληλα με τη διεξαγωγή του camp οι αθλητές του ΓΑΣ είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και με πλήθος άλλων δραστηριοτήτων όπως paintball, κολύμπι, ποδόσφαιρο, τραμπολίνο, ρακέτες και να παίξουν στα φουσκωτά που διέθετε η κατασκήνωση.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διεξαγωγή του 2ου basketball camp του Γ.Α.Σ. «Κομοτηνή» και ιδιαιτέρως το ΚΤΕΛ Κομοτηνής και τον Προεδρό του κ. Δεληγκιώζη για την δυνατότητα που μας έδωσε να χρησιμοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις τις κατασκήνωσης για τις ανάγκες του camp.

Οι υπεύθυνοι διοργάνωσης του camp
Δήμητρα Δόλωμα
Φωτεινάκης Παναγιώτης