Ο Πιερικός Αρχέλαος επέστρεψε στη National League 1 έπειτα από οκτώ χρόνια και σκοπεύει να βασιστεί στους παίκτες που τον ανέβασαν.
Η ομάδα της Κατερίνης ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα τις πρώτες τρεις ανανεώσεις παικτών από την περσινή ομάδα, οι οποίοι είναι ο Αλέξης Ράπτης, ο Θάνος Κοντσές και ο Νίκος Λιόλιος.
Οι ανακοινώσεις του Πιερικού Αρχέλαου:
«Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Νίκο Λιόλιο.
Ο Νίκος ολοκλήρωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο με 7,5 πόντους μέσο όρο, 2,12 rebounds και 1,85 assists δίνοντας πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια και θα αποτελέσει και φέτος μία πολύτιμη μονάδα για τον Στέλιο Χατζηιωάννου.
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Πιερικού Αρχέλαου στην πρόκληση της National League 1. H ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της νέας κατηγορίας».
Νίκο, καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».
——————————————————————————————————————————————–
«Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Κοντσέ.
Ο Θάνος έκλεισε τη χρονιά με 8,7 πόντους μέσο όρο, 6,3 rebounds, ενώ είχε συνολικά και 20 κοψίματα.
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που είδα μία ολόκληρη πόλη να συμμετέχει ξανά στο παιχνίδι. Το γήπεδο γέμισε, πήραμε το πρωτάθλημα και ελπίζω ο κόσμος να συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα και να συμβάλλει και φέτος στην επίτευξη των στόχων μας».
Θάνο, καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς».
——————————————————————————————————————————————–
«Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξη Ράπτη.
Ο αρχηγός μας, ο οποίος έκλεισε την προηγούμενη σεζόν με 13,8 πόντους, 7 rebounds και 3,7 assists μέσο όρο, θα ηγηθεί και στην συμμετοχή της ομάδας μας στη National League 1!
Ο Αλέξης δήλωσε σχετικά: «Είμαι χαρούμενος που πέρσι η ομάδα πέτυχε τον στόχο της ανόδου αλλά και που θα είμαι και φέτος μέλος της. Στοχεύουμε και πάλι ψηλά, παρότι είμαστε νεοφώτιστοι και υπάρχουν ομάδες με αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ. Ελπίζω ο κόσμος της Κατερίνης να αγκαλιάσει τη προσπάθεια μας κι εμείς από την πλευρά μας να του το ανταποδώσουμε κάνοντας την υπέρβαση!»
Αλέξη, καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».