“Πικάντικη” αναφορά στην ήττα!

Με άκρως… πικάντικο τρόπο ο Ερμής Λαγκαδά αναφέρει στο επίσημο σάιτ του, την ήττα της ομάδας του από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ηττήθηκε από τον Κόροιβο (ο οποίος είναι η ομάδα η οποία εξαγόρασε…τη θέση της Ξάνθης και ουδέποτε πανηγύρισε την άνοδο μέσα από πρωτάθλημα) με 75 – 68 ύστερα ένα αγώνα ο οποίος διεξήχθη σε τελείως διαφορετικό κλίμα από αυτό που κατήγγειλαν τις προηγούμενες ημέρες … οι “διοικούντες” του συλλόγου που έχει το όνομα Ολυμπιονίκη!!!

Είναι πολύ πιθανό να ξαναβγεί ανακοίνωση από τον Κόροιβο* για να διαμαρτυρηθεί τόσο για τη διαιτησία όσο και για τη συμπεριφορά διοικούντων και φιλάθλων!

Διαιτητές: Καλδίρης – Μπίκας – Μαγκλογιάννης (ο 2ος και ο 3ος διαιτητής δεν έγιναν αντιληπτοί)!
Τα δεκάλεπτα: 21-15, 45-32, 63-46, 75-68.
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Νιπεργιάλης): Μπεκρής, Τσαμπής 7 (1), Κωνσταντόπουλος, Πέττας 24 (1), Θεοδωρόπουλος, Αποστολόπουλος 3 (1), Υφαντής 16 (2), Ξιούρας 7 (1), Κοσάνοβιτς 12, Δημητριάδης 6.
ΕΡΜΗΣ Λ. (Αγγέλης): Παναγιωτόπουλος 8 (1), Στέβοβιτς, Τρούλιαλης 3 (1), Πλιούκας 6 (1), Παπακωνσταντίνου 5 (1), Ράλλης 12, Νησιώτης 6, Γκαμούρας 13, Καμαριώτης, Κωστελίδης, Στεφανίδης, Λευκαδίτης.

* Ο Κόροιβος αγωνίζεται στην Α2 λόγω εξαγοράς θέσης και όχι λόγω κανονικής ανόδου καθώς ουδέποτε αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική (ποτέ δεν ξέρεις!!!)».