«Πιο δυνατοί στα πλέι οφ»

Μετά την εκτός έδρας επί του Περιστερίου ο Αρης έχει βάλει πλώρη για την 6η θέση της κανονικής περιόδου. Αυτό υποστηρίζει ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τους στόχους του Αρη στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α1.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σωτήρη Καραποστόλου: 

Σωτήρη, θεωρείς ότι στην πιο κρίσιμη στιγμή του πρωταθλήματος, ο Αρης βρίσκει το καλό του πρόσωπο;

Η αλήθεια είναι, ότι έχουμε παρουσιάζει βελτίωση τον τελευταίο καιρό και ελπίζω να τη διατηρήσουμε μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου.

Που οφείλεται η αλλαγή της εικόνας σας στα τελευταία παιχνίδια; 

Νομίζω ότι σιγά-σιγά βρίσκουμε χημεία μεταξύ μας και η δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις, βγαίνει στο γήπεδο. Αντιλαμβανόμαστε το σκεπτικό του προπονητή μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό, τόσο για μας, όσο και για τον ίδιο.

Έχετε εξασφαλίσει την 7η θέση και οδεύετε ολοταχώς για την 6η. Πιστεύεις θα τα καταφέρετε;

Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και στα δύο. Όμως, η 6η θέση, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Θέλουμε και συνδυασμό αποτελεσμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να κάνουμε το 2 στα 2.

Στα πλέι οφ θα δούμε ακόμη πιο δυνατό τον Αρη;

Πιστεύω ότι θα είμαστε πιο δυνατοί στα πλέι οφ, αρκεί να βγάζουμε στο γήπεδο, τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Ανεξάρτητα ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε, εμείς θέλουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ και να κερδίζουμε.

Δυστυχώς ο αγώνας σας στο Περιστέρι, σημαδεύτηκε από επεισόδια. Τι εικόνες σου ήρθαν στο μυαλό, γενικότερα τι σκέφτηκες, βλέποντας αυτές τις σκηνές; 

Μόνο αρνητικές εικόνες μου ήρθαν στο μυαλό βλέποντας όλα αυτά που έγιναν στο Περιστέρι. Εικόνες, που είμαι σίγουρος, ότι ακόμη και αρκετοί φίλαθλοι του Περιστερίου που ήταν στο γήπεδο, δεν θέλουν να βλέπουν. Δυστυχώς, παντού, υπάρχει κόσμος χωρίς μυαλό και προκαλεί επεισόδια. Εύχομαι να μην επαναληφθούν.