Πλάνο ανόδου στη Γ’ εθνική από την ΑΕ Καλλιθέα στη Ρόδο

Το τέλος της περασμένης περιόδου βρήκε την Καλλιθέα να είναι μία ανάσα από τη… βρύση (άνοδο στη Γ’ εθνική), αλλά νερό να μην πίνει! Η ομάδα της Ρόδου, όμως δεν το βάζει κάτω, αλλά δείχνει αποφασισμένη τη νέα περίοδο να παρουσιαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Ρόδου κάτι παραπάνω από ισχυρή να διεκδικήσει την άνοδό της στις εθνικές κατηγορίες. Κάτι που φαίνεται μέσα από τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει ο σύλλογος, αλλά και από τις εκτός παρκέ κινήσεις που θέλουν την Καλλιθέα και την Ελπίδα Πεταλούδων να βρίσκονται μία ανάσα από την συνένωση των δυνάμεών τους!

Στο αγωνιστικό σκέλος, πάντως οι κινήσεις που έχουν γίνει προϊδεάζουν για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της Καλλιθέας τη νέα σεζόν, όσο και οι φίλοι του μπάσκετ που θα παρακολουθούν το ροδίτικο σύλλογο. Πάνος Παναγιωταράκος, Σταύρος Παρδακάς, Μάκης Δούβαλης, Φίλιππος Παπακωνσταντίνου είναι τα νέα πρόσωπα και σε συνδυασμό με το “υλικό” που συνεχίζει από την περασμένη περίοδο (Γιάννης Σκορδάλης, Φώντας Μπιλλιάς, Άρης Γυφτάκης, Βασίλης Εκινέ, Γιάννης Κούρος, Γιώργος Συμιακός, Σπύρος Μήτσης, Παναγιώτης Κούρος), ο πήχης τίθεται ψηλά. Η εμπειρία που διαθέτουν οι περισσότεροι εκ των παικτών της ομάδας είναι μεγάλη στις εθνικές κατηγορίες και αυτό ήταν το στοιχείο που οδήγησε στην απόκτησή τους.

Άπαντες, μάλιστα αναμένεται να είναι από την αρχή της προετοιμασίας στη διάθεση του προπονητή της Καλλιθέας Χρήστου Μπίλια, ο οποίος έχει την αμέριστη στήριξη του προέδρου της Καλλιθέας Θανάση Σταμούλη. Ο τελευταίος έχει δείξει την αγάπη του για το μπάσκετ και παρουσιάζεται έτοιμος να οδηγήσει τον ροδίτικο σύλλογο στις εθνικές κατηγορίες, κερδίζοντας μέρος της… δόξας που έχει στην παρούσα φάση ο Κολοσσός!!!