Πλέον «βλέπει» ψηλότερα ο Ηρακλής

«Αέρα» δύο βαθμούς απέκτησε από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Ηρακλής μετά τη νίκη επί του Δούκα, που εκτός απροόπτου θα είναι αρκετός για να τον κρατήσει στη Β’ Εθνική. Γι αυτό λοιπόν από εδώ και στο εξής οι “κυανόλευκοι” κοιτάζουν περισσότερο… προς τα πάνω, παρά προς τα κάτω…

«Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του δυσκολία. Ο Δούκας είναι μία πολύ καλή ομάδα με νεαρά παιδιά η οποία έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Όλη την εβδομάδα είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά και επικεντρωθήκαμε κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία. Αυτό ήταν και το κλειδί της νίκη μας. Από το δεύτερο δεκάλεπτο καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία σημαντική διαφορά ασφαλείας και έτσι στη τελευταία περίοδο με όπλο τη συγκέντρωση κατακτήσαμε το ροζ φύλλο» δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο Δημήτρης Βατός.

«Στο σημερινό αποτέλεσμα σημαντική είναι η συνεισφορά του κόσμου μας ο οποίος με το παλμό του μας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση. Από εδώ και πέρα στα ματς που απέμειναν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στη βαθμολογία. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Εύχομαι καλή ανάσταση σε όλους τους φιλάθλους μας, να έχουμε την υγεία μας και να έρθουν καλύτερες μέρες για αυτή την ομάδα» συμπλήρωσε ο προπονητής του «γηραιού».

Ο Τάσος Τραϊανός είπε από τη μεριά του: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, αφού λόγω των αποτελεσμάτων της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν για εμάς ένα ματς δίχως αύριο. Για άλλο ένα παιχνίδι δείξαμε πάθος και διάθεση, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και αυτά ήταν που μας οδήγησαν στην επικράτηση. Είμαστε ήμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας που μας βοήθησε πάρα πολύ. Τώρα κοιτάμε μπροστά, να ξεκουραστούμε λίγες ημέρες και μετά να ξεκινήσουμε τη προετοιμασία μας για το ματς με τη ΜΕΝΤ. Πλέον έχουμε λιγότερο άγχος αλλά σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζουμε».

Τέλος, ο Γιάννης Καραγκιολίδης, που έχει ανεβάσει πολύ την απόδοσή του τις τελευταίες εβδομάδες, τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο καταφέραμε να κατακτήσουμε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο Δούκας είναι μία ομάδα που τρέχει και πιέζει σε όλο το γήπεδο αλλά ευτυχώς δεν μπήκαμε στο ρυθμό τους. Παίξαμε το παιχνίδι μας και όλα εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Η αμυντική μας λειτουργία είναι ο κυριότερος λόγος της νίκης μας, αφού παρουσιαστήκαμε εμφανώς βελτιωμένοι σε αυτό το τομέα. Με αυτό μας το αποτέλεσμα έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο της παραμονής και είμαστε πλέον πιο άνετοι».

Πηγή: bluearena.gr