Πλήγμα με δύο στο Ηράκλειο

Για εικοστή πρώτη φορά το Ηράκλειο παρέμεινε αλώβητο στις υποχρεώσεις του στη Γ’ Εθνική, επικρατώντας της Ένωσης Ιλίου με 81-86. Τα βήματα του όμως προς την άνοδο συναντούν εμπόδια, καθώς η “παρέα” των τραυματιών αυξάνεται, προβληματίζοντας τον προπονητή Μανόλη Δημητριάδη.

Την αρχή στο συγκεκριμένο τομέα έκανε ο Γιώργος Αρναουτάκης πριν από δυο αγωνιστικές (στο ματς με την Έξω Παναγίτσα), με τη διάγνωση να κάνει λόγο για εξάρθρωση στον αντίχειρα και κάποιους κομμένους συνδέσμους. Η αποκατάστασή του πρόσταζε χειρουργείο, παρόλα αυτά ο 26χρονος σέντερ θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή ώστε να αποφύγει το νυστέρι.

Παρά τη σοβαρότητα του προβλήματος, που τον ήθελε να μην συμμετέχει στο ματς της 23ης αγωνιστικής στο Ίλιον, η έκβαση του αγώνα ήταν τέτοια που το Ηράκλειο χρειάστηκε τις υπηρεσίες του, παίρνοντας έτσι αρκετό χρόνο συμμετοχής με δεμένο χέρι.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση υπήρξε καταλυτική στο διπλασιασμό των προβλημάτων των Κρητικών καθώς ο βασικός πλέι μέικερ των «μπλε» Χρήστος Χαρίσης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και οι ακτινογραφίες μαρτυρούν εξάρθρωση στον δεξί του ώμο που θα τον στερήσουν από το ροστερ των πρωτοπόρων για περίπου ένα μήνα.