Πλήθος κόσμου στο χορό της ΚΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αγίας Παρασκευή στο γνωστό cafe-bar της περιοχής MIRADOR.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΚΑΠ έδωσε δυναμικό «παρών» στην εκδήλωση, αφού πέραν του ΔΣ της ΚΑΠ -του προέδρου κ. Δημήτρη Κονταξή, του Γενικού Γραμματέα κ. Πάρη Καρδαρά, των Εφόρων των Ακαδημιών και των Μελών- παρευρέθηκε και η ανδρική ομάδα της ΚΑΠ, οι αθλητές των Ακαδημιών μας (κυρίως οι… μεγαλύτεροι σε ηλικία), οι παλαίμαχοι αθλητές μας, καθώς και πλήθος φίλων της ομάδος μας.

Τον ετήσιο χορό της ΚΑΠ τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Βασίλης Ζορμπάς με την παρέα του, όπως και πλήθος δημοτικών συμβούλων, ο κ. Σταθόπουλος, ο κ. Λέκκας, ο κ. Βλάχος, κ.α..

Τον χωρό “έντυσαν” μουσικά τέσσερα νέα και ταλαντούχα παιδιά της πόλης μας, που με το πρόγραμμά τους διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Παράλληλα, μοιράστηκαν και πλούσια δώρα σε πολλούς τυχερούς μέσω της λαχειοφόρου.

Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του MIRADOR κ. Μπενίση για την παραχώρηση του χώρου για τις ανάγκες της εκδήλωσης, για την άρτια εξυπηρέτηση και συνεργασία από μέρους του, αλλά και από τους υπαλλήλους του μαγαζιού. Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους καλούμε να είναι στο πλευρό της ομάδας σε κάθε εκδήλωσή της είτε εντός, είτε εκτός γηπέδου.