Πλήθος προβλημάτων για Ερμή

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία στον Ερμή Λαγκαδά εν όψει του αγώνα με τους Ικαρους Σερρών. Συγκεκριμένα, από την προπόνηση απουσιάζουν ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος ο οποίος ακολουθεί αγωγή και πρόγραμμα αποκατάστασης και θα δοκιμάσει πριν από το παιχνίδι αν και είναι εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του, ο αρχηγός Μπάμπης Παρίτσης που έχει έντονες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς (εδώ και 2 εβδομάδες) και θα αγωνιστεί χωρίς ωστόσο να προπονηθεί μέχρι το Σάββατο.

Ο Θάνος Καμαριώτης ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο ωστόσο λόγω των συνεχών απαιτήσεων της ανδρικής και εφηβικής ομάδας σφίγγει τα δόντια και προσπαθεί να λειτουργεί συντηρητικά μέχρι το τέλος της χρονιάς και τέλος ο Μιχάλης Γκόνος ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στον αγώνα του εφηβικού της Δευτέρας.

Παράλληλα το Δ.Σ. του Ερμή εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

“Το Δ.Σ. του ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στον πολύ κρίσιμο εντός έδρας αγώνα κόντρα στους Ικάρους Σερρών. Το γήπεδο θα πρέπει και πάλι να γεμίσει και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας φέρει πολύ κοντά στον στόχο της σωτηρίας. Και όλοι μαζί μετά να γιορτάσουμε στον Ετήσιο Χορό της ομάδας σε ένα αξέχαστο γλέντι με την παρουσία του νέου αστέρα της μουσικής Μάκη Δημάκη. Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη και στις 2 εκδηλώσεις της ομάδας”.