Πλήρωσε λάθη και ελλείψεις

Οι ελλείψεις θα μπορούσαν να είναι μία καλή δικαιολογία για την ήττα του Φοίνικα Λάρισας απ’ τη Μεταμόρφωση Βόλου με 72-60, αλλά η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Λάρισας έχασε το παιχνίδι εξαιτίας των λαθών. Οι παίκτες του Βάιου Θεοδωρόπουλου έκαναν συνεχόμενα λάθη στο τελευταίο δίλεπτο της αναμέτρησης κι έδωσαν τη δυνατότητα σ τη βολιώτικη ομάδα να φτάσει στη νίκη. Βέβαια για τον Θεοδωρόπουλο δεν έχει τόση σημασία το αποτέλεσμα, όσο οι αρκετές αδυναμίες που έδειξε η ομάδα του, τόσο στον επιθετικό τομέα, όσο και κυρίως στην άμυνα.

Για τον τεχνικό του Φοίνικα, πάντως, οι «πονοκέφαλοι» δεν σταματούν στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά επεκτείνονται και στο… ιατρικό δελτίο. Οι Γιούδας και Χατζημπύρρος δεν αγωνίστηκαν, αφού είναι τραυματίες και μάλιστα είναι αμφίβολο εάν θα προλάβουν και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ δεν είχε ούτε και τους Τσακνάκη και Δεληχρήστο. Την προσπάθεια του Φοίνικα ενίσχυσε και για λίγα λεπτά ο έμπειρος Σωτήρης Γκιουλέκας, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα.

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 39-28, 49-46, 72-60.
Φοίνικας: (Θεοδωρόπουλος) Καρπούζας 7, Παπαδόπουλος 5, Λιάκος 25 (2), Γκαγκανάσιος 11, Τσούμας 2, Παρασκευόπουλος, Βλησσαρούλης 2, Τσιλούλης 3, Καλφούτζος, Γκιουλέκας 5.
Μεταμόρφωση
: (Μυριντζής) Καραγεώργος 22 (4), Καραγιώργος 9, Καραρήγας 4, Υφαντόπουλος 7 (2), Ντίκας 2, Καλογερόπουλος 7, Τοπούζης 14, Φρουσκιάς 4, Κατσούλας, Τσαπραίλης 3 (1), Στενός.