Πλεονέκτημα ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α.

Η μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Έσπερος Α.Ο.Π.Α. εκτός έδρας με τον Χολαργό, αλλά και η απρόσμενη ήττα του Κεραυνού στο Αίγιο από τον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων, έφερε την Πατρινή ομάδα πιο κοντά στην κατάκτηση της 2ης θέσης, αφού αποσπάστηκε δύο βαθμούς από τους διώκτες της.

Πλέον απομένει να διαχειριστεί αυτό το πλεονέκτημα στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές, στις οποίες έχει να αντιμετωπίσει εντός τον Παναιτωλικό, εκτός της Ε.Α.Π., εντός τον Κεραυνό Αιγίου, εκτός του Μίλωνα και εντός τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικό της ομάδας Μάκης Γιατράς, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Χολαργό ήταν ναι μεν ικανοποιημένος, αλλά εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος για τη συνέχεια:
«Η νίκη μας ήταν σημαντική, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται. Απομένουν ακόμη πέντε παιχνίδια και οι εκπλήξεις παραμονεύουν. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και τίποτα απολύτως δεν έχει κριθεί. Πραγματικά η νίκη μας επί του Χολαργού μας δίνει ένα αβαντάζ για την κατάκτηση της 2ης θέσης, αλλά δεν μας εξασφαλίζει. Επιβάλλεται να μείνουμε προσγειωμένοι, να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυθούμε».