Πληρώθηκαν όλα τα συμβόλαια των παικτών του Εθνικού

Την ώρα που κάποιοι παράγοντες βρίσκονται στα… μαχαίρια με τους παίκτες τους για να “κλείσουν” τους οικονομικούς τους λογαριασμούς, κάποιοι άλλοι δείχνουν ότι φροντίζουν να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους. Κι ο πρόεδρος του Εθνικού Βασίλης Δέρβος ανήκει σε αυτή την κατηγορία, έχοντας πληρώσει όλα τα συμβόλαια των παικτών και των προπονητών της ομάδας για την τρέχουσα περίοδο, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Γιατρούδης.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ολοκληρώνοντας 2 χρόνια στον Εθνικό (και ευελπιστώντας για πολλά ακόμη….)
Είχα την τιμή και την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ με έναν εξαιρετικό (πρώτα άνθρωπο και) μεγάλο ηγέτη Β.Δ , ο οποίος διαχρονικά έχει προσφέρει πολλά στο Εθνικό και κατ’ επέκταση στο ελληνικό μπάσκετ (που σημειωτέον εξόφλησε μέσω πανδημίας όλους τους παίκτες και staff) . Από δίπλα του φυσικά ο άμεσος συνεργάτης του Dimitris Karafantis ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο έχουν επιτύχει πολλές ανοδους και χαρές στον κόσμο του Εθνικού από το 2011 και μετά (με κάποια ρεπο φυσικα…)
Παρά το νεαρό της ηλικίας μου , η ταπεινή μου γνώμη είναι, βλέποντας την τωρινή κατάσταση μακάρι να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι σαν και αυτούς, που δίνουν ευκαιρίες και εμπιστεύονται νεα παιδιά όπως έκαναν μαζί μου και κρατάνε τις ομάδες υγιείς και πόλους έλξης για όλους τους αθλητές!!!

Υ.Γ : ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ, ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΈΖΗΣΕΣ”.