Πληρώνονται και πάλι άπαντες στον Ικαρο Καλλιθέας παρά το lockdown

Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Ικαρου Καλλιθέας και ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Αγγελόπουλος έδειξαν με έργα και όχι μόνο με λόγια, ότι στέκονται στο πλευρό των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Το συνεχιζόμενο lockdown στις εθνικές κατηγορίες δεν αλλάζει την οπτική γωνία με την οποία βλέπουν στον σύλλογο τη συμπόρευση ομάδας-παικτών-τεχνικού επιτελείου κι έτσι γνωστοποίησαν ότι την προσεχή εβδομάδα άπαντες θα κληθούν να λάβουν τα χρήματά τους. “Πάγια θέση της Διοίκησης είναι να βλέπει τους αθλητές ως συνοδοιπόρους σε αυτό το μπασκετικό ταξίδι κι όχι ως υπαλλήλους που πληρώνονται κατά περίσταση”, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Στις δυσκολίες και στις μεγάλες προκλήσεις, μόνο με αίσθημα συνεργασίας μπορούμε να πορευόμαστε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ίκαρου Καλλιθέας και ο κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος με αίσθημα ευθύνης αποφάσισαν ότι ανεξάρτητα από τις εξαγγελίες της κυβέρνησης -αν θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση κι οι προπονήσεις- την ερχόμενη Δευτέρα θα προχωρήσουν σε πληρωμές των αθλητών της ομάδας.
Η πάγια θέση της Διοίκησης είναι να βλέπει τους αθλητές ως συνοδοιπόρους σε αυτό το μπασκετικό ταξίδι κι όχι ως υπαλλήλους που πληρώνονται κατά περίσταση και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει να τους στηρίζει έμπρακτα σε αυτή την δύσκολη εποχή που όλοι έχουν “πληγεί” οικονομικά‼”.