Πνέουν μένεα στη Μεγαρίδα για το πρόγραμμα προπονήσεων στο κλειστό

«Σπείρατε ανέμους ετοιμαστείτε να θερίσετε θύελλες», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΕ Μεγαρίδας, με την οποία πνέει μένεα κατά του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος», του πολιτιστικού οργανισμού δηλαδή που διαχειρίζεται τις υποδομές που διαθέτει ο Δήμος Μεγαρέων και μεταξύ αυτών είναι και το κλειστό γυμναστήριο στο οποίο προπονείται και αγωνίζεται η ΝΕ Μεγαρίδας. Οι διοικούντες τον σύλλογο είναι εξοργισμένοι με το προσχέδιο των ωρών χρήσεων του κλειστού κι επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους ότι «… θα αποδοθούν ευθύνες […] τόσο κατά των υπαλλήλων […], όσο και κατά οποιουδήποτε υπογράψει αυτά τα προγράμματα αίσχους και ντροπής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

ΝΕΜ κατά ΗΡΟΔΩΡΟΥ: «Σπείρατε ανέμους ετοιμαστείτε να θερίσετε θύελλες»!
Λάβαμε το κατάπτυστο προσχέδιο, για τις ώρες χρήσης των Κλειστών Γυμναστηρίων, που είχατε το θράσος να μας αποστείλετε μόλις 1 ώρα πριν την τηλεδιάσκεψη, που ορίσατε επίσης μόλις μία μέρα πριν & σας το επιστρέφουμε ως παντελώς απαράδεκτο & παράνομο!

Το ποτήρι ξεχείλισε & θα αποδοθούν ευθύνες. Επιφυλασσόμεθα κατά παντός νομίμου δικαιώματος μας τόσο κατά των υπαλλήλων, που προέβησαν σε παράβαση καθήκοντος όσο & κατά οποιουδήποτε υπογράψει αυτά τα προγράμματα αίσχους & ντροπής κατά των 300 & άνω αθλητών μας & των οικογενειών τους!

Σπύρατε ανέμους, ετοιμαστείτε να θερίσετε θύελλες