«Πολίτης» ο τσολιάς που «μάγεψε» και το Λευκό Οίκο!

Η εικόνα του έγινε viral και το πρόσωπό του έκανε το γύρο του κόσμου, χάρη στον διευθυντή του φωτογραφικού τμήματος του Λευκού Οίκου Pete Souza. Όλα τα ωραία, όμως τελειώνουν, όπως έγραψε ο Παναγιώτης Σκόνδρας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της θητείας του και παίρνοντας στα χέρια του το απολυτήριό του από τον ελληνικό στρατό και δη την Προεδρική Φρουρά, με την οποία έγινε και διάσημος.

Ο 25χρονος σέντερ του Κεραυνού Αιγίου ήταν ο τσολιάς στον οποίο εστίασε – εντυπωσιασμένος – ο διευθυντής φωτογραφίας του Λευκού Οίκου στο τελευταίο επίσημο ταξίδι του Μπαράκ Ομπάμα, ως πλανητάρχης. Το πρόσωπο του Σκόνδρα έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την υφήλιο και σίγουρα αυτή θα είναι μια από τις πολλές “εικόνες” που θα “κουβαλά” για πάντα μαζί του ο 25χρονος σέντερ. Δεν θα είναι, όμως η μόνη, όπως σχολίασε ο ίδιος στο προσωπικό του προφίλ με το τέλος της θητείας του.

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Μία αξέχαστη θητεία έφτασε στο τέλος της… Μόνο όμορφες αναμνήσεις και υπερηφάνεια μπορώ να κρατήσω από τη θητεία μου στην προεδρική φρουρά! Υπέροχες στιγμές με την κομαντοσειρά μου Γ ΕΣΣΟ, σε παρατάξεις, ακινησίες στο προεδρικό μέγαρο, έπαρση-υποστολή σημαίας στην ακρόπολη, και υπηρεσία στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με τη ζευγαράρα μου George Gatzoulis! Τέλος την τιμή και την εμπειρία να είμαι ενας απο τους εκπαιδευτές της ΣΤ ΕΣΣΟ που είναι η συνέχειά μου στη φρουρά!! Καλή συνέχεια στα κομμάντα μου και να συνεχίσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό που εκπαιδεύτηκαν να κάνουν!!”.

Πλέον εκείνοι που θα τον βλέπουν επί καθημερινής βάσης δεν θα είναι οι άλλοι τσολιάδες στην Προεδρική Φρουρά, ούτε και οι τουρίστες που περνούν από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, αλλά οι συμπαίκτες του στον Κεραυνό. Κι αυτό διότι πλέον θα μπορεί να έχει καθημερινές παρουσίες στις προπονήσεις της ομάδας και θα ενισχύει πιο ουσιαστικά τον αιγιώτικο σύλλογο στις αναμετρήσεις του, καθώς έως τώρα αγωνιζόταν δίχως προπονήσεις στα πόδια του.