Πολλά γκολ ένα βήμα πριν τη φάση των ομίλων του Europa League, λέει το BETroom…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ του Champions League ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League. Σε τρεις επιλογές καταλήξαμε σήμερα πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

defencebet_infobasket_betroom

Μπροντμπι – Παναθηναϊκός 

Νίκη με 3-0 στο 1ο ματς για την ελληνική ομάδα, κατά 99,9% θα είναι στους ομίλους. Εξωαγωνιστικά βέβαια, οι δύο σύλλογοι είναι στα μαχαίρια διότι οι Δανοί από τη μια κατηγορούν τον Μαρκους Μπεργκ για ρατσιστική συμπεριφορά και επίσης είναι δυσαρεστημένοι με τη διαιτησία του 1ου αγώνα (τελείωσαν με 9 ποδοσφαιριστές) και από την άλλη οι ‘’πράσινοι’’ κατηγορούν παίχτες της Μπρόντμπι για βίαιο παιχνίδι κατά του Μπεργκ με σκληρά μαρκαρίσματα και βρισιές. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, βλέπω δύο αμάδες με επιθετικές αρετές και σε συνδυασμό με την ένταση που ακολούθησε τον πρώτο αγώνα, θεωρώ πως θα μπουν με σκοπό να σκοράρουν όσο πιο πολύ μπορούν.

ΠΑΟΚ – Ντιναμό Τυφλίδας

Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο έχει σχεδόν κριθεί το ποία ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, κέρδισε με 3-0 στο 1ο ματς, έδειξε ότι είναι ανώτερος από τους Γεωργιανούς και θέλει μια καλή νίκη και στο 2ο ματς για να ανέβει κι άλλο η ψυχολογία μετα το στραπάτσο από τον Άγιαξ. Οι Γεωργιανοί από την πλευρά τους, θέλουν να περισώσουν, όσο γίνεται, το γόητρό τους και έτσι θα παίξουν ανοιχτά. Έτσι, έχοντας δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν ανοιχτά και την μια (ΠΑΟΚ) να είναι ποιοτικά πολύ ανώτερη από την άλλη, αποδόσεις περί το 2,30 στο συνδυασμό1+ over 2,5 είναι ευκαιρία!

Ραπιντ Βιέννης – Τρεντσίν

Θρίαμβος για τη Ραπίντ στο πρώτο ματς, κέρδισε με 4-0 και θέλει να πάρει την πρόκριση με ένα ακόμα μεγάλο σκορ. Οι Σλοβάκοι από την άλλη, θέλουν απλά να κάνουν μια πιο καλή εμφάνιση και να σκοράρουν μιας και είναι φύσει επιθετική ομάδα.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε