Πολλά τέρματα στην κυριακάτικη Eredivisie, βλέπουμε στο BETroom!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ολοκληρώνεται το μεσημέρι το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Eredivisie Ολλανδίας, περιμένοντας πολλά γκολ. Χθες είχαμε και χαρά και λύπη στις προτάσεις μας στο BETroom από το defencebet μιας και πέρασε από το πρώτο ημίχρονο το γκολ-γκολ στο Ναϊμέγκεν-Χέρενφεν (2-1).

defencebet_infobasket_betroomΔεν πέρασε αυτό της Ρόντα με την Φίτεσε (0-1). Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής ξεχωρίζουν, η άνετη επικράτηση της Αϊντχόβεν με 0-4 επί της Τσβόλε, ενώ θύμα μεγάλης έκπληξης έπεσε ο Άγιαξ με την ήττα του από την Βίλεμ με 1-2 εντός έδρας. Πάμε να δούμε τι περιμένουμε σήμερα από την Ολλανδία.

15:30 ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ-ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ

Η Σπάρτα ενώ ξεκίνησε με ήττα στο γήπεδό της από τον Άγιαξ (1-3), πήρε σημαντική νίκη στην Τσβόλε (0-3) την 2η αγωνιστική. Από την άλλη η Γκόου Αχέντ Ιγκλς δεν έχει γευτεί ακόμη τη νίκη, έχοντας μία ήττα από την Ντεν Χάαγκ (3-0) και μία ισοπαλία εντός έδρας με την Ναϊμέγκεν (2-2). Η προϊστορία μας δείχνει: 4-2 (2011), 3-0 (2012), 3-1 (2016). Περιμένουμε να συνεχίσουν και σήμερα την παραγωγικότητά τους και να δούμε πολλά γκολ.

15:30 ΟΥΤΡΕΧΤΗ-ΑΛΚΜΑΑΡ

Μία ισοπαλία και μία ήττα μετρούν και οι δύο αντίπαλοι στο πρωτάθλημα έως τώρα. Στην πρεμιέρα η Ουτρέχτη ηττήθηκε εντός έδρας από την Αϊντχόβεν με 1-2 και πήρε ένα βαθμό στην Χέρενφεν με 2-2. Η Άλκμααρ έρχεται από μεγάλη νίκη-πρόκριση επί της Βοϊβοντίνα για το Europa League με 0-3, γεγονός που κάνει τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας τυπική διαδικασία. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη εντός με την Χέρενφεν (2-2) και ηττήθηκε στην PSV με 1-0. Πέρυσι είχε πάρει τη νίκη με 1-3, ενώ πρόπερσι η Ουτρέχτη την είχε διαλύσει με σκορ 6-2.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε