Πολλές οι αλλαγές στον Χολαργό

Η Γενική Συνέλευση της 14ης Ιουνίου θα καθορίσει πολλά πράγματα για τον Χολαργό, από το μπάτζετ για τους παίκτες, μέχρι τους στόχους που θα έχει η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη. Το σίγουρο είναι ότι ο Χολαργός θα αλλάξει κατά πολύ πρόσωπο την επόμενη χρονιά. Παρελθόν αποτελούν ήδη τα 2/5 της βασικής πεντάδας, ο Λάζαρος Τασόπουλος και ο Παναγιώτης Κατράνας, καθώς και ο Δημήτρης Κεφαλάς, που έμεινε ελεύθερος.

Προς το παρόν, ο μόνος που θεωρείται σίγουρος για την επόμενη χρονιά (πλην του προπονητή Σάββα Συμεωνίδη) είναι ο 22χρονος Αλέξανδρος Αποστολίδης, ενώ καλές πιθανότητες παραμονής υπάρχουν για τους Δέδε, Κούτουλα, με τους οποίους έχουν γίνει οι προκαταρκτικές κουβέντες, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι… χειροπιαστό. Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Χολαργού περιμένουν τις απαντήσεις των Εμμανουηλίδη, Καρβούνη για να ξέρουν πως θα κινηθούν, μιας και η παραμονή ή όχι του δίδυμο των γκαρντ θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό όλο το μεταγραφικό πλάνο.

Επίσης, την προσεχή Πέμπτη ο Χολαργός θα δώσει φιλικό με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που θα γίνει κυρίως για δοκιμές παικτών κάτω από 22 ετών.