promhtheas-xalandriouΜετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Προμηθέα Χαλανδρίου, μιας και ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Νικητόπουλος, αναγκάστηκε να ματαιώσει κάποια από τα φιλικά της ομάδας λόγω των ανεπάλληλων τραυματισμών.

Τα βασικά θύματα ήταν ο Δημήτρης Ρώσσης που έχει μείνε εκτός προπονήσεων ήδη για δέκα μέρες και αναμένεται να επιστρέψει την Τετάρτη, λόγω ενός τραβήγματος στους προσαγωγούς, ενώ ακόμα πιο άτυχος ήταν ο Χρήστος Λοϊζος.  Ο νεαποκτηθής σέντερ υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου ένα μήνα, με την συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι εξαιρετικά αμφιβολη.

Μέσα σε όλα τόσο ο Δημήτρης Μαλούκος όσο και ο Κώστας Παπαλουκάς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχουν χάσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Φώτη Βαρσαμούλη που ταλαιπωρήθηκε από ένα χτύπημα στο γόνατο αλλά και τον Φανούρη Τασιόπουλο που προπονείται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Στα φιλικά που έπαιξε η ομάδα του Χαλανδρίου με αντιπάλους το Κορωπί, τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης και το Μαρκόπουλο, η εικόνα ήταν κατά διαστήματα καλή, ενώ το ίδιο δεν συνέβη με αντίπαλο τον πανίσχυρο Πανερυθραϊκό, όπου τα προβλήματα δεν επέτρεψαν στον κόουτς να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος έχουν οριστεί φιλικά με ομάδες της Α’ ΕΣΚΑ αλλά και η συμμετοχή στο τουρνουά “Γιώργος Τσομάκας” στην Αυλίδα και μέσα στα πλάνα της διοίκησης είναι να οριστεί και ένας… αγιασμός μετά από τόσους τραυματισμούς!