Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων: “Δεν εξουσιοδοτήσαμε κανέναν να καταθέσει προσφυγή για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ”

Ο Πολυνίκης έκανε την αρχή, οι Ίκαροι Τρικάλων πήραν τη σκυτάλη και τώρα ένα ακόμη σωματείο από τα 21 που είχαν δικαιωθεί στην προσφυγή τους για τον αποκλεισμό τους από τις εκλογές της ΕΟΚ, πήρε σειρά και αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην κατάθεση προσφυγής στο Πρωτοδικείο Αθηνών το πρωί της Δευτέρας 29/3! Το Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων, λοιπόν με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει δώσει καμία σχετική εντολή και εξουσιοδότηση στον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ, ζητώντας μάλιστα να οριστούν εκείνοι της νυν διοίκησης, δηλαδή οι Βασιλακόπουλος, Γολέμης, Τσαγκρώνης, Αγγελόπουλος, Κουλοσούσας κτλ.

Η ανακοίνωση του Πολυαθλητικού Σωματείου Τρικάλων αναφέρει:

“Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και ούτε προέβη σε σχετική εντολή και εξουσιοδότηση προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογος μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ”.