Πολύ κοντά στον Θοδωρή Γρηγοριάδη βρίσκεται το Στρατώνι

Οι διεργασίες συνεχίζονται, οι επαφές είναι πολλές και ο προπονητής Γιάννης Χατζούλης σε συνεργασία με την διοίκηση του Στρατωνίου θέλουν να αποκτήσουν ότι καλύτερο γίνεται για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το Στρατώνι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Θοδωρή Γρηγοριάδη.

stratoni-logoΕίναι 18 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 και σίγουρα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με το ταλέντο και τον ενθουσιασμό του την νέα του ομάδα. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στους Τιτάνες Δράμας τους οποίους και θέλει να ευχαριστήσει δημόσια για όλα για την συνεργασία όλων αυτών των χρόνων(έχει παίξει στο παιδικό, εφηβικό και ανδρικό τμήμα του συλλόγου) και για το ότι όχι μόνο δεν του έβαλαν κανένα εμπόδιο στην ενδεχόμενη μετακίνηση του στο Στρατώνι αλλά χάρηκαν και πολύ για την εξέλιξη του και την μετακίνηση του στην Β΄ Εθνική.

Ο 18χρονος Δραμινός στην περσινή χρονιά των Τιτάνων ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 16,1 μ.ο πόντων και 2,4 μ.ο τρίποντα ενώ επίσης να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι είναι ο μεγάλος γιος εκ των δυο αγοριών του πετυχημένου προπονητή Νίκου Γρηγοριάδη.

Το Σαββατοκύριακο μπορεί για κάποιους να είναι ξεκούραση για τον έμπειρο τεχνικό του Στρατωνίου όμως η ξεκούραση συνδυάζεται με πολλές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και από Δευτέρα αναμένονται πολλές μεταγραφικές εξελίξεις…