Ποντάρισμα με δύο ανατροπές δίνει ο CK στο BETRoom του infobasket…

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του BETRoom… Πήγαμε άψογα το 2μερο με το απόλυτο 4/4 και πληρωθήκαμε!!! Σας είπα φέτος έχει city, napoli, steelers, houston και psg….Τα λέω από νωρίς, όποιος θέλει ανατρέχει στο χώρο του BETRoom και διαβάζει!!

Πάμε στα δικά μας τώρα ξανά με προσοχή όπως πάντα… Σας έχω ξαναπεί, εδώ γίνεται δουλειά και όχι δουλειά καφενείου και γι’ αυτό στο στοιχηματικό κόσμο δεν θέλει κάθε μέρα γιατί μόνο απώλειες θα υπάρχουν και αυτό το τονίζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Πάμε ευρωλίγκα που έχει ξεκινήσει και περιμένουμε να δούμε τα πατήματα των ομάδων καθώς είναι νωρίς ακόμα, αλλά φέτος η Barca έχει μπει ζεστά μετά την αποτυχημένη season πέρσι σε εγχώριες και μη διοργανώσεις με αποκορύφωμα την εικόνα του ιδρωμένου κ. Μπαρτζώκα μέχρι τα νύχια στο εφιαλτικό βράδυ με την Ρεάλ!!! Πάει σε μία από τις “καυτές” έδρες της Ευρώπης, αυτή του Ερυθρού Αστέρα που όμως φέτος είναι διαφορετικός μετά την φυγή αρκετών αστεριών όπως των Jovic και Simonovic Jenkins με προσθήκη πολλών Σέρβων νεαρών παικτών από την σερβική λίγκα ιδιαίτερα από την FMP και από την ευρωπαϊκή αγορά οι πιο σημαντικές αυτές των Andic και Kessel και James Feldeine… Θέλει δουλειά και είναι ακόμα νωρίς για τον Eρυθρό Aστέρα που κατά την γνώμη μου πάντα νομίζω πως η Barca θα καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι σε μια έδρα που αργότερα θα λυγίσουν αρκετοί.
Το κρατάω στο 1,33@..

Συνεχίζουμε με NFL την Κυριακή οπού οι Steelers υποδέχονται τους Bengals και όπως έχουν δείξει τα παιχνίδια του ομίλου τα καθαρίζουν από νωρίς και χαλαρώνουν σε ματς εκτός ομίλου που τους εξασφαλίζει θέση στα φετινά playoff που τους έχω στηρίξει από νωρίς. Κέρδισαν μες στο Κansas που ήταν 5-0, δε νομίζω πως αν δεν γίνουν περίεργα πάλι με ρεκόρ καριέρας σε interception όπως με τους Jaguars θα κερδίσουν και θα πληρώσουν το 1,40@…

Ευρωλίγκα σήμερα και το μόνο που θα παίξω είναι 1/2 και 2/1 τη REAL με την CSSKA, περισσότερο από έμπνευση και από ένα περίεργο σκεπτικό που έχω σε αυτά τα ματς… Δεν είναι τίποτα τυχαίο από αυτά που ανεβάζω και θα ποντάρω στο 6@ και στο 8@ τις δύο ανατροπές και περιμένω να δικαιωθώ. Είναι το πρώτο μεγάλο σε απόδοση στοίχημα που σας δίνω και σιγά-σιγά θα έχουμε και άλλα βγει δεν βγει η ανατροπή να είστε σίγουροι…

C.K.

Διαβάστε ακόμη…