Ποντάρισμα στα γκολ από το BETroom…

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Εν αναμονή της έναρξης των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μελετήσαμε και καταλήξαμε σε τρεις επιλογές από το κουπόνι του Σαββάτου και μέσα από το BETroom κάνουμε ποντάρισμα στα γκολ…

defencebet_infobasket_betroomΠάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά.

870.Xρ.Κραλοβε-Γιάμπλονετς: Ξεκίνημα με την πρώτη μας επιλογή να έρχεται από το πρωτάθλημα της Τσεχίας όπου η Χρ.Κραλοβε θα υποδεχθεί την Γιάμπλονετς.Ιδανική πρεμιέρα για τους νεοφώτιστους πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Μποέμιανς.Από την άλλη πλευρά η Γιάμπλονετς παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 κόντρα στην Καρβίνα έκανε την ανατροπή και πήρε τους βαθμούς της νίκης με σκορ 5-3.

914.Παξι-Φερεντσβάρος: Στην Ουγγαρία η πρωτοπόρος Φερεντσβάρος αν είναι προσεκτική θα έχει εύκολο πέρασμα από την έδρα της Πάξι. Στους 3 αγώνες των γηπεδούχων σημειώθηκαν 2 ή λιγότερα τέρματα αντίθετα η επίθεση των φιλοξενούμενων βγάζει φωτιές με 10 τέρματα σε 3 αγωνιστικές.

943.Τσιμπάλια-Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Με ανεβασμένη την ψυχολογία η Ντιναμό μετά την πρόκριση επί της Ντιναμο Τιφλίδας, θα βρει μπροστά της στην πρώτη έξοδο της σεζόν την Τσιμπάλια.Στα συν η γραμμή κρούσης των γηπεδούχων στα μείων τα αμυντικά κενά με οκτώ τέρματα παθητικό.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.