Ποντάρισμα στην Eerste Divisie, προτείνει το BETroom

Kαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Tρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της Ολλανδίας (Eerste Divisie) μελετήσαμε και καταλήξαμε σε τρεις επιλογές από το κουπόνι της Παρασκευής.

Πάμε να δούμε τις εκτιμήσεις μας αναλυτικά στο BETroom με τη βοήθεια της defencebet.

defencebet_infobasket_betroomΜπρέντα-Μαάστριχτ: Με στόχο να διεκδικήσει την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια η Μπρέντα ξεκίνησε με δύο στις δύο νίκες. Όπως την σεζόν 2015-16 είναι παραγωγική στο σκοράρισμα. Η Μαάστριχτ παρόλο που βρίσκει δίχτια χρήζει βελτίωση στην αμυντική της λειτουργεία για να καταφέρει να επιστρέψει άμμεσα στις νίκες. Στο ξεκίνημα των δύο ομάδων στις 2 αναμετρήσεις έχουν σημειωθεί 3 ή περισσότερα τέρματα.

Γιονγκ Αγιαξ-Ντε Μπος: Πέρασαν… αέρας από την έδρα της Αλμίρε Σίτι οι μικροί του Αίαντα. Επιστρέφουν στην έδρα τους που είναι το δυνατό τους στοιχείο. Η Ντεμπος μετά την ήττα στην έδρα της Γιονγκ Αιντχόφεν με το εκπληκτικό 5-4, πήρε τους βαθμούς της νίκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΝτεΓκρααφτσαπ. Στις 2 από τις 3 τελευταίες φορές που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Γιονγκ Αγιαξ σημειώθηκαν 3 ή περισσότερα τέρματα.

Φένλο-Ος: Δύο στις δύο νίκες στο ξεκίνημα για την Φένλο με το ίδιο σκορ 2-1 δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην επικίνδυνη Ος. Η προϊστορία σε 3 αναμετρήσεις στο σημερινό μας ζευγάρι μας δίνει ανοιχτά παιχνίδια και να έχουν σημειωθει 3 ή περισσότερα τέρματα.

Το πλήρες άρθρο, οι επιλογές και ο τρόπος στοιχηματισμού ΕΔΩ.

Defencebet.com (Facebook Page)

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.