Ποργιόπουλος: «Αν διαβάσει κάποιος στο φύλλο αγώνα θα καταλάβει»

porgiopoulosΟι Ικαροι επικράτησαν του Ορφέα, με την ομάδα του Σκοπού να εκφράζει τα παράπονά της για τους Σερραίους. Ο Στέργιος Ποργιόπουλος, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού  στο facebook τονίζοντας πως οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια:

«Έκπληκτος διαβάζω δηλώσεις προπονητών και διοίκησης των αντιπάλων και δεν μπορώ να τις δικαιολογήσω ακόμη και αν δεχθώ, ότι έγιναν κάτω από συναισθηματική φόρτιση… Ευτυχώς οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια. Η ομάδα μου επί 35 λεπτά κυριάρχησε σε όλα τα στατιστικά και οδηγούσε το σκορ. 8 τρίποντα, περισσότερα ριμπάουντ (κυρίως επιθετικά), λιγότερα λάθη, περισσότερα κλεψίματα και σουτάραμε λιγότερες βολές. Αυτά δεν τα έκαναν οι διαιτητές αλλά οι παίχτες μας.

Οι διαιτητές κατά την άποψη μας επηρεάστηκαν από την επιθετική συμπεριφορά των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να μην δοθούν αρκετά φάουλ υπέρ μας και να δείξουν ανοχή σε αντιαθλητικές συμπεριφορές “συνοδών” της αντιπάλου ομάδος. Αν διαβάσει κάποιος στο φύλλο αγώνα, τι απειλές ειπώθηκαν θα καταλάβει. Τέλος να θυμίσω ότι πέρυσι τέτοια εποχή χάσαμε στο Σκοπό και δεν ψάχναμε για δικαιολογίες… Γι’ αυτό πιστεύω βελτιωθήκαμε και προσπαθούμε καθημερινά γι’ αυτό…».