Ποργιόπουλος: «Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα»

porgiopoulosΔύο κρίσιμα παιχνίδια έχουν μπροστά τους οι Ικαροι Σερρών με την αρχή να γίνεται την Κυριακή (20/3) απέναντι στον ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο Στέργιος Ποργιόπουλος μίλησε για τις δύο αυτές αναμετρήσεις τονίζοντας πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα…

“Το επόμενο παιχνίδι με τον ΓΑΣ Κομοτηνής είναι ίσως το πιο καθοριστικό, όπως και αυτό με τον Ζέφυρο, για το κλείδωμα της 4ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ.

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη των ταλέντων μας από τις πλούσιες, σε παιδιά Ακαδημίες των Ικάρων αλλά το DNA και η “κυανοκίτρινη” ψυχή διψά για μεγαλύτερους στόχους.

Έχουμε δείξει μέχρι στιγμής ότι κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού και με λίγη τύχη ή λίγη συγκέντρωση παραπάνω θα είχαμε καλύτερο πλασάρισμα.

Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα και είμαστε εδώ ενωμένοι και μαχητές ώστε να επιστρέψουμε δυναμικά στις επιτυχίες κόντρα στους επόμενους δύσκολους αντιπάλους που μας περιμένουν.

Όλοι οι φίλοι των Ικάρων πρέπει να συνεχίσουν να μας στηρίζουν μέχρι το φινάλε. Μπορεί να τους πικράναμε με τα τελευταία αποτελέσματα αλλά τους θέλουμε κοντά μας την Κυριακή για να πάρουμε μια ακόμα μεγάλη νίκη!Αξίζουμε κάτι παραπάνω την φετινή χρονιά και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.”