Ποριόπουλος: «Βήμα βήμα θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα»

Στα… δύσκολα ρίχνονται οι Ικαροι καθώς το Σάββατο (5/11)ο ι Σερραίοι ετοιμάζονται για το παιχνίδι με το Λαύριο. Η προετοιμάζονται συνεχίζεται  πυρετωδώς για το πολύ σημαντικό αυτό αγώνα κάτι το οποίο ανέφερε και ο  βοηθός προπονητή των «κυανοκίτρινων» Στέργιος Ποριόπουλος :

«Ο αγώνας του Σαββάτου είναι πολύ σημαντικός γιατί παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δουλεύουμε πάρα πολύ για αυτό το παιχνίδι, όπως άλλωστε κάναμε και για τα υπόλοιπα. Το Λαύριο είναι μια πολύ επιθετική ομάδα, με μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι αλλά και έξω από τα 6,75. Πιστεύω όμως ότι με μεθοδική δουλειά ,βήμα βήμα, θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα.

Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να καλύψει τα όποια κενά κάτι που πιστεύω πως θα γίνει και το επόμενο Σάββατο. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ οι φίλαθλοι μας έκαναν φανταστική ατμόσφαιρα δίνοντας ώθηση στους παίκτες και τους προπονητές και πιστεύω πως  πάλι θα γεμίσει το κλειστό για να δει δύο πολύ καλές ομάδες και φυσικά για να δημιουργήσει αυτή τη φανταστική ατμόσφαιρα».

Με τη σειρά του για το επερχόμενο ντέρμπι μίλησε και ο  Δημήτρης Τσανάκας: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει μεγάλο ρόλο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προετοιμαζόμαστε για αυτό  και έχουμε αφήσει πίσω μας τη νίκη στο Άργος. Η νίκη το Σάββατο είναι μονόδρομος ,όλη η ομάδα έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και ότι πρέπει να διατηρήσουμε την έδρα μας αλώβητη. Πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου, που πρέπει για άλλη μια φορά  να γεμίσει το γήπεδο, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».