“Πράσινο φως” για τα Φάρσαλα που παίζουν στη Β’ εθνική!

Το μέλλον των Φαρσάλων στις εθνικές κατηγορίες έμοιαζε δυσοίωνο, με τους ιθύνοντες την ομάδα να έχουν συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή (25/8) ανοιχτή γενική συνέλευση. Η οποία αρχικώς μπορεί να είχε ως θέμα το… μέλλον της ομάδας, πλέον όμως προστίθεται και το “στη Β’ εθνική”! Και αυτό διότι η ΕΟΚ “άναψε το πράσινο φως” για συμμετοχή του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, βάζοντας τέλος τόσο στην αγωνία των ανθρώπων του συλλόγου, όσο και στις… απορίες τους αναφορικά με τη στάση της ομοσπονδίας στη νομότυπη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Το έγγραφο, ωστόσο, που έφτασε στα γραφεία του ΓΣ Φαρσάλων ήταν ξεκάθαρο για το μέλλον της ομάδας. “Σας γνωρίζουμε ότι η ομάδα ανδρών του σωματείου σας απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής της την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (Βόρειος Όμιλος).
Η κατάθεση της Δήλωσης συμμετοχής στο ως άνω Πρωτάθλημα θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017“, αναφέρει το σχετικό έγγραφο, φέρνοντας τα χαμόγελα στα Φάρσαλα.

Και αλλάζοντας πλέον και τη σημασία της ανοιχτής γενικής συνέλευσης της Παρασκευής (25/8). Τώρα όσον αφορά την αλλαγή πλεύσης της ομοσπονδίας, όπως λένε οι… κακές γλώσσες, ίσως να ισχύει και το “και ο άγιος φοβέρα θέλει”, αν και στα Φάρσαλα θεωρούν ότι απλώς υπερίσχυσε η νομιμότητα και τίποτε περισσότερο…