«Πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις»

pierikosΜετά την εντός έδρας ήττα από τον Προμηθέα Πάτρας ο Πιερικός Αρχέλαος δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από το ροζ φύλλο αγώνα. Πολύ περισσότερο δε από τη στιγμή που υποδέχεται την προσεχή Κυριακή την ουραγό (και χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από 9 αγωνιστικές) Κομοτηνή.

«Ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας έχασε δύο παιχνίδια από ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και έχουν βλέψεις για άνοδο. Την Κυριακή στον αγώνα με την Κομοτηνή πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια» λέει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου της Κατερίνης ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Είναι μια ομάδα με παλιούς έμπειρους παίκτες, αλλά δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Επίσης καλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε επίσης ο Αναστάσης Πρισκομάτης, που είπε τα εξής: «Μετά από τρεις αγώνες που δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού αισθάνομαι πολύ ωραία που επανήλθα. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην Κομοτηνή, μια ομάδα με μακρά ιστορία στο μπάσκετ στην Α2 και Β’ Εθνική, όπου θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε την νίκη και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να το κάνουμε και σε ένα γεμάτο γήπεδο».