Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Ικάρων

Χωρίς την αναμενόμενη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες (6/6) σε γνωστό ξενοδοχείο των Σερρών, η Γενική Συνέλευση των Ικάρων. Κατά τη διάρκεια της κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις, και παράλληλα πάρθηκαν αποφάσεις για το πως θα κινηθεί η ομάδα την επόμενη ημέρα προκειμένου να διεκδικήσει και τη συμμετοχή της στην Α1.

Κύριο μέλημα της ομάδας είναι να βασιστούν στον κόσμο, ο οποίος θα γίνει και χορηγός της ομάδας ενώ ενδιαφέρουσα ήταν η πρόταση του Στάθη Καμαράκη, που σημείωσε πως θα πρέπει οι γονείς που έχουν τα παιδιά στις ακαδημίες να γίνονται μέλη της ομάδας.

Ένα ακόμα θέμα που συζητήθηκε ήταν η προοπτική ανόδου της ομάδας στην Α1, μετά την κατάληψη της 3ης θέσης στην Α2. Οι Ίκαροι αποφάσισαν πως δε θα αφήσουν ακόμα μια χρονιά να πάει χαμένη και τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν πέρυσι είναι παράδειγμα προς αποφυγή. Για αυτό το λόγο θα συσταθεί και μια επιτροπή που θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα και θα φροντίσει να έχει επαφές με την μπασκετική ομοσπονδία αλλά και τους φορείς των Σερρών, προκειμένου άπαντες να πιέσουν καταστάσεις.

Από εκεί και πέρα λόγος έγινε και για το θέμα των ακαδημιών και για το γεγονός ότι δείχνουν να είναι αποκομμένες από την ομάδα και να λειτουργούν κάπως ανεξάρτητα, παρά τα θετικά δείγματα γραφής που υπήρχαν μέχρι τώρα. Όσον αφορά το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων του κλειστού της κοιλάδας ειπώθηκε πως θα πρέπει να γίνει εκ νέου επαφή με τον Δήμο για να γίνουν κάποια έργα και να υπάρχει επιμονή παρά τις συνεχόμενες αρνήσεις με την πρόφαση απουσίας χρημάτων.

Τέλος, ένα σημαντικό θέμα που μπήκε προς συζήτηση έχει να κάνει με την αλλαγή ονομασίας της ομάδας. Ένα θέμα που απασχολεί, καθώς το όνομα Πανσερραϊκός μπορεί να έχει άλλο αντίκτυπο στην φίλαθλη Σερραϊκή κοινωνία και όχι μόνο.

Το νέο Δ.Σ

Στο φινάλε της συνέλευσης έγινε γνωστό και το νέο διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από 10 μέλη, 7 τακτικά και 3 αναπληρωματικά.

Αθανασιάδη Αριστείδη
Δεσποτίδη Ιωάννη
Παναγιώτου Αναστάσιο
Καπλανίδη Στέφανο
Ρήγα Δημήτριο
Νικολαΐδη Ηλία
Σωτηρίου Νικόλαο
Ανδρικάκη Παναγιώτη
Σπυρόπουλο Παναγιώτη
Παπαδόπουλο Αθανάσιο

Πηγή: serressport.gr