Πρεμιέρα με δύο εβδομάδες καθυστέρηση για την ΚΑΠ

kap-gsk7Τρεις Κυριακές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος η 16η ομάδα του Νότιου ομίλου έπαψε πια να… αναζητείται! Η ΕΟΚ επικύρωσε -επιτέλους- την άνοδο της Αγίας Παρασκευής στη Β΄ Εθνική και τον υποβιβασμό του Εσπέρου ΑΟΠΑ στη Γ’, συνεπώς για πρώτη φορά το αγωνιστικό πρόγραμμα δεν θα έχει ελλείψεις. Δυσκολότερη εντός έδρας πρεμιέρα, πάντως, δεν θα μπορούσε να έχει η ΚΑΠ.

Οι “μελανόλευκοι” θα υποδεχτούν στο κλειστό του Κοντόπευκου το πρωτοπόρο και αήττητο Περιστέρι, το οποίο επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής τα προγνωστικά που το θέλουν να διεκδικεί την άνοδο στην Α2. Αήττητοι δεν είναι βέβαια μόνο οι “πρίγκιπες της δυτικής όχθης”. Το ίδιο ισχύει και για άλλες δύο ομάδες, τον Τρίτωνα και τον Παπάγο, οι οποίοι θα δοκιμαστούν αύριο εκτός έδρας σε Ζωγράφο και Μάνδρα αντίστοιχα.

Στη Νέα Ερυθραία θα γίνει το ντέρμπι των βορείων προαστίων μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Αμαρουσίου, την ίδια ώρα που λίγο πιο βόρεια η Νέα Κηφισιά θα φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό και ο Απόλλωνας Σμύρνης θα υποδέχεται τον Εργοτέλη. Στη Νότια Αττική θα γίνουν τα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας. Στον Αγιο Δημήτριο και στη Βούλα συγκεκριμένα, όπου ο Κρόνος και ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσουν το Κορωπί και τον Ιωνικό Νίκαιας Barista Brothers αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Ζωγράφου 17.00 Φιλαθλητικός-Τρίτωνας Πόντας-Ορφανός Ιορ.
Αγ. Δημητρίου (Ν) 17.00 Κρόνος-Κορωπί Μηλαπίδης-Τσαχάκης
Γ. Γεννηματάς 17.00 Πρωτέας Β.-Ιωνικός Ν. BB Παπαφωτίου-Χρηστίδης Ηλ.
Απόλλωνα 17.00 Απόλλωνας-Εργοτέλης Ελευθεριάδης-Φάκαρος
Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Μαρούσι Μπούκας-Τσολάκος
Κοντόπευκο 17.00 ΚΑΠ-Περιστέρι Ραχιώτης-Πολυχρόνης
Δ. Βικέλας 17.00 Ν. Κηφισιά-Πανελευσινιακός Αναστασίου-Σπυρόπουλος
Μάνδρας 17.00 Μανδραϊκός-Παπάγος Θεοδωρόπουλος-Στρέμπας