Πρεμιέρα με… υποψίες για “διπλά”

Από όλα έχει ο… μπαξές του 1ου ομίλου νότου. Ομάδες που μεταπήδησαν από τον 2ο (Πόλις και Νίκη Αμαρουσίου), συλλόγους που επέστρεψαν στην κατηγορία μετά από ένα χρόνο αποχής, «νέους» αλλά και δοκιμασμένους στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Ίσως γι αυτό οι φήμες τον θέλουν να είναι φέτος ο πιο ανταγωνιστικός όμιλος της Γ’ Εθνικής. Το μόνο που απομένει φυσικά είναι να το επιβεβαιώσει με πράξεις στο παρκέ κάνοντας την αρχή το απόγευμα της Κυριακής (14/10).

Ζάκυνθος – Γαλάτσι (ΚΓ Παναγούλας 14:30)

Στη Ζάκυνθο θα ταξιδέψει το Γαλάτσι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, με σκοπό να πάρει το πρώτο του «διπλό» στην κατηγορία. Αποτέλεσμα που ίσως εξαρτηθεί από το πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούν οι γηπεδούχοι, μετά και τις μεταγραφές «τελευταίας στιγμής» που πραγματοποίησαν.

Καλαμάτα ’80 – Πόλις Καλλιθέας (Τέντα 17:00)

Μια εύκολη πρεμιέρα θα έχει φαινομενικά ο Πόλις στην Καλαμάτα. Η ομάδα του Παναγιώτη Ζωντού μπορεί να παίζει για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο όμιλο όμως αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για της κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Απομένει να το αποδείξει αύριο(14/10) στις 17:00 και στην πράξη στο γήπεδο της Τέντας.

Κεραυνός Αιγίου – Χαλάνδρι (Αιγίου 17:00)

Ο… παλιός της κατηγορίας Κεραυνός φιλοξενεί το Χαλάνδρι στο πρώτο του ματς της νέας αγωνιστικής στο Αίγιο. Φυσικά απαιτεί σεβασμό ως «γηραιότερος» στην κατηγορία, πράγμα που μάλλον πεισμώνει περισσότερο τους νεοφώτιστους ώστε να παλέψουν για ένα αποτέλεσμα υπέρ τους.

Ποσειδώνας – Νίκη Αμαρουσίου (Λουτρακίου 17:00)

Νέα αρχή κάνει η νίκη Αμαρουσίου στο 1ο όμιλο, με περσινά πλάνα. Στόχος δηλαδή να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της φέτος με νίκη, όπως έκανε τη σεζον 2011-2012 επί του Ίλιον. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ονειρεύονται αυτοί τους δυο βαθμούς, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν να μπουν με ανεβασμένη ψυχολογία στη μάχη της γ εθνικής.

Εθνικός Πειραιώς – Κρανίδι (Σαλπέα 17:00)

Λίγο έλειψε το γήπεδο του Σαλπέα να μείνει εκτός Γ εθνικής, όμως ο Εθνικός Πειραιά του έδωσε… πίστωση χρόνου, παίρνοντας το εισιτήριο για την κατηγορία. Έτσι αύριο στις 17:00 θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ανάμεσα στον εν λόγο σύλλογο και το Κρανίδι.

Αγρίνιο – Ολυμπιονίκης (ΔΑΚ Αγρινίου 17:00)

Μάχη θα δοθεί στο Αγρίνιο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιονικη. Νικητής αναμένεται να αναδειχτεί όποιος από τους δυο σύλλογος είναι πιο έτοιμος τη δεδομένη περίοδο.