Πρεμιέρα χωρίς προβλήματα

Με κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Ικάρων Σερρών ενόψει του αγώνα με Παγκράτι αυτό το Σάββατο (30/10) για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Για το επερχόμενο παιχνίδι μίλησε οΦίλλιπος Συμεωνίδης στο επίσημο σάιτ των «κυανέρυθρων», τονίζοντας πως κάθε πρεμιέρα είναι επικίνδυνη:

«Μετά από την αναβολή ,και τα δυσάρεστα γεγονότα του προηγούμενου σαββατοκύριακου, επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα , κάτι που εμείς ως Ίκαροι το θέλαμε πολύ. Κάθε πρεμιέρα είναι επικίνδυνη για όλες τις ομάδες  και κρύβει πολλές εκπλήξεις ,επειδή οι ομάδες γνωρίζονται ελάχιστα και το scouting είναι περιορισμένο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο σέντερ των Ικάρων και συνέχισε:

«Εμείς κατεβαίνουμε στο Παγκράτι και γενικά στο πρωτάθλημα με σκοπό να παίξουμε καλό και ανταγωνιστικό μπάσκετ. Σίγουρα η αντίπαλη ομάδα είναι ικανή και έχει ενισχυθεί σημαντικά αλλά εμείς πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 Θα αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα που έχουμε ως επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στο γήπεδο».