Πρεσβευτής του Πανερυθραϊκού για δεύτερη σεζόν η AXIA!

Μαζί θα πορευτούν για ακόμα μία χρονιά Πανερυθραϊκός και AXIΑ με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία AXIA Ventures Group Ltd, η οποία θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Πρεσβευτής του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε θερμά την AXIA για την έμπρακτη στήριξη στο Σύλλογό μας και ευελπιστούμε η συνεργασία αυτή να “σφραγιστεί” με ακόμη περισσότερες επιτυχίες για την ομάδα μας.

Επιπλέον, αποτελεί τιμή για εμάς, αλλά και δικαίωση των καθημερινών προσπάθειών μας, που ακόμα μία τόσο σημαντική εταιρεία συνεχίζει να εμπιστεύεται και να επιλέγει τον Πανερυθραϊκό για να επενδύσει και να διαφημιστεί, γεγονός που αποδεικνύει ότι το brand name του Συλλόγου μας παραμένει ελκυστικό, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ AXIA:

“Η AXIA Ventures Group Ltd (“AXIA”) είναι ιδιωτικός όμιλος παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών επενδυτικής τραπεζικής, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών προς μεγάλες επιχειρήσεις και θεσμικούς πελάτες με αντικείμενο την πραγματοποίηση επενδύσεων στις αγορές κεφαλαίου.

Η AXIA εδρεύει στη Λευκωσία της Κύπρου, εποπτεύεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (Αρ. Άδειας 086/07) και, δυνάμει των αδειών και πιστοποιήσεων που κατέχει, δύναται να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα σε σχέση με πολλές χρηματοοικονομικές αγορές του κόσμου. Οι υπηρεσίες της AXIA εστιάζουν κυρίως στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Πορτογαλία και τον ευρύτερο χώρο. Η AXIA έχει παρουσία στη Λευκωσία (Κεντρικά Γραφεία), Αθήνα (Υποκατάστημα), Λισαβόνα (Υποκατάστημα), Νέα Υόρκη (θυγατρική) και διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας στο Λονδίνο.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, καινοτόμες λύσεις και υποδειγματική διεκπεραίωση προσφέροντας μια άκρως αποτελεσματική και προσαρμοσμένη προσέγγιση σε κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά. Το επιχειρηματικό μας ήθος και οι στενοί επιχειρηματικοί δεσμοί, μας διαφοροποιούν από άλλους συμβούλους στην περιοχή.

Επικοινωνία: 
Greece – Athens (Branch)
4, Vasilissis Sofias Ave.
3rd Floor,
10674, Athens, Greece
+30 210 7414400
Website: www.axiavg.com – Email: info@axiavg.com”».