Προβάρει την “κυανοκίτρινη” φανέλα του Άρη Νίκαιας ο Αντώνης Δαχρεζής

Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν ο Αντώνης Δαχρετζής! Ο έμπειρος γκαρντ με πλούσιες παραστάσεις στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ λίγες ώρες μετά το διαζύγιό του με την ΑΕ Πικερμίου, φαίνεται πως δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι αυτός να είναι ο Άρης Νίκαιας.

Του Ιωάννη Νοταρά

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και όπως όλα δείχνουν ο νέος προπονητής του σωματείου του Πειραιά, ο Γιάννης Μωϋσιάδης θα τον έχει στην διάθεσή του για επίσημο ματς από το πρώτο του δευτέρου γύρου, με αντίπαλο τον ΑΟΚ Χανίων εκτός έδρας (6/2).

Ο Δαχρετζής, ο οποίος πήρε μεταγραφή στο Πικέρμι το καλοκαίρι του 2020 από τον Έσπερο Λαμίας έχοντας με το σωματείο του νομού Φθιώτιδας 5,9 πόντους μέσο όσο, 7,6 ασσίστ ανά αγώνα και είχε πετύχει 21 τρίποντα σε 21 αγώνες, έχει πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί παλαιότερα σε Άρη Θήβας, Πανναξιακό ΑΟΝ, Έσπερο Καλλιθέας από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του και με τον οποίο κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων το 2006.