Προβληματισμός για Μυστηλιάδη και το κάλεσμα στον κόσμο

Η Νίκη συνεχίζει εντατικά την προετοιμασίας της για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς απέναντι στους Ικάρους Σερρών. Οι βολιώτες έχουν ανεβάσει ρυθμούς ώστε να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο το οποίο θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους που θα παρευρεθούν στο κλειστό.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Γιώργο Ζαφειρούδη είναι ο Γρηγόρης Μυστηλιάδης καθώς απουσιάζει απο τις προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα.

Παράλληλα, η Νίκη έκανε κάλεσμα στον κόσμο  να στηρίξει την ομάδα στο πρώτο ματς της σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 17.00 η ομάδα μπάσκετ της ΝΙΚΗΣ ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Στο θεσμό συμμετέχουν ομάδες της Α1 και Α2 Κατηγορίας. Η ΝΙΚΗ ξεκινά με αντίπαλο τους Ικάρους Σερρών οι οποίοι τερμάτισαν τρίτοι στο περσινό μαραθώνιο της Α2.

Με τέσσερις νέες προσθήκες στο ρόστερ τους Γ. Καραγκιολίδη Γ. Μαλτέσιο , Ν. Θεοδωράκο και Η. Φωσσέ η ΝΙΚΗ θα προσπαθήσει και την φετινή χρονιά να κάνει σπουδαία πορεία και στους δύο θεσμούς (ΚΥΠΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ). Με τις δύο συνεχόμενες ανόδους κατόρθωσε να κάνει τα απογεύματα των εντός έδρας αγώνων γιορτή του μπάσκετ συσπειρώνοντας εκατοντάδες φιλάθλους της ομάδας και του αθλήματος.

Φέτος σε μια αντικειμενικά μεγάλη κατηγορία (Α2) παίκτες, προπονητής και Διοίκηση ευελπιστούν σε κάθε παιχνίδι στην συμπαράσταση των φιλάθλων και μην νομίσετε ότι δεν μπορεί να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα».