Προβληματισμός για Πλιούκα

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο του Ερμή για την απουσία του Χάρη Πλιούκα από τις προπονήσεις της ομάδας λόγω ενός σοβαρού προβλήματος στη μέση. Σήμερα (27/9) θα γίνουν κάποιες αναλυτικότερες εξετάσεις για να διαπιστωθεί τελικά το μέγεθος του προβλήματος. Όλοι φυσικά ευελπιστούν να ακούσουν ευχάριστα νέα καθώς ο νεαρός αθλητής αποτελεί βασικό στέλεχος της φετινής προσπάθειας του Ερμή.

Ωστόσο, πολύ ενθαρρυντικά είναι τα νέα από τη διάθεση των καρτών διαρκείας της ομάδας. Ήδη έχουν διατεθεί περίπου 180 κάρτες και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εξαντληθούν και οι 70 εναπομείναντες. Άλλωστε παραδοσιακά ο Ερμής αποκομίζει σημαντικό όφελος από την κίνηση αυτή. Φυσικά το ρεκόρ των 350 διαρκείας του 2009 απέχει αρκετά ωστόσο με το πνεύμα των καιρών, αν και φέτος γίνει sold out στα διαρκείας, άπαντες θα είναι ικανοποιημένοι. Φυσικά θα υπάρχουν διαθέσιμα και άλλα 200 εισιτήρια για κάθε παιχνίδι της ομάδας όπου σε κάθε σχεδόν παιχνίδι δεν πέφτει καρφίτσα.

Εν τω μεταξύ, με αγωνία περιμένουν οι φίλοι του Ερμή την αυριανή πρώτη της ομάδας μπροστά στο κοινό (19.00 με Δόξα Πεύκων). Το άλλο παιχνίδι (Φίλιππος Βέροιας – Στρατώνι) θα διεξαχθεί στις 17.00.