Προβληματισμός στον Ερμή

ermis-lagadaΈντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ερμή μετά το ορισμό των Παγώνη, Παφίλη, Νικολούλη για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα. Με το συγκεκριμένο διαιτητικό τρίο, ο Ερμής δεν έχει πάρει ροζ φύλλο αγώνα ενώ έχει ζητήσει και την περασμένη σεζόν, αλλά και φέτος την εξαίρεση των Παφίλη και Νικολούλη.

Βέβαια οι άνθρωποι της διοίκησης του Ερμή έχουν εκφράσει πολλάκις τη φετινή χρονιά τα έντονα παράπονά τους για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα (κάτι το οποίο παραδέχτηκαν όλοι). Ακόμη και στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι με το Παγκράτι, η διαιτησία του 3ου διαιτητή ήταν η αιτία που οδηγήθηκε το παιχνίδι στην παράταση.

Νωπές είναι επίσης οι μνήμες από τις οδυνηρές ήττες με Ηρακλή (με όσα έκανε ο Πανταζής ο οποίος και τιμωρήθηκε για τη συγκεκριμένη διαιτησία) και Φίλιππο Βέροιας (όπου ο Παγώνης είχε έντονο διαπληκτισμό και με τον αρχηγό της ομάδας Μπάμπη Παρίτση ύστερα από τα απίθανα σφυρίγματά του στο τελευταίο 10λεπτό με αποτέλεσμα να γυρίσει ένα παιχνίδι από το +15 και να ηττηθεί ο Ερμής).

Στον Ερμή δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν και νέα αδικία και άπαντες (διοίκηση, φίλαθλοι, παίκτες) θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι και υποψιασμένοι!