Προγνωστικά Euroleague: Βάση μας η ομάδα του Ιτούδη για το BETroom

paizontasamuna_infobasketKαλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στην φάση του Top-16- της Euroleague Basketball πλέον τα επόμενα επτά παιχνίδια είναι σημαντικά για τις ομάδες και θα τα δώσουν όλα για όλα για το ποιος θα πάρει τα οκτώ εισιτήρια για την προημιτελική φάση . Πάμε να δούμε την εκτίμηση μας αναλυτικά.

(Πε 18.00) TΣΣΚΑ-ΚΙΜΚΙ Euroleague – Top 16 (Group F)
Το πρώτο και ίσως το καλύτερο παιχνίδι στοιχηματικά με 2 κ 3 καλές επιλογές! Θα ξεκινήσω με το over της ΤΣΣΚΑ στους 92.5 πόντους. Επίσης μ αρέσει πάρα πολύ και το over 44.5 πόντους για την 1η περίοδο , αφού εάν δείτε λίγο στην προϊστορία θα καταλάβετε τι γίνεται! Δεν είμαι αρνητικός και στο να καλύψει η γηπεδούχος το χάντικαπ των 10.5 πόντων. Τέτοιες ομάδες όταν παίζουν μεταξύ τους δεν υπάρχουν άμυνες ειδικά για την ΤΣΣΚΑ όταν βρίσκει ομάδα στο ίδιο στυλ με το δικό της ,την σκοτώνει. Άντε να γίνει χαμός από καλάθια εκεί στην Μόσχα!

(Πε 20.00) ΚΟΥΜΠΑΝ-ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ Euroleague – Top 16 (Group Ε)
Εδώ έχουμε μια αρκετά καλή κ αθλητική ομάδα που παίζει στην έδρα της. Διαθέτει δύναμη στην άμυνα , ενώ η επίθεση της τα πάει καλά έως πολύ καλά! Όταν έχεις απέναντι σου την χειρότερη άμυνα του ομίλου σου , ε τότε πρέπει να τα πας πολύ καλύτερα απ ότι συνήθως! Μπορείς μεγάλη ΚΟΥΜΠΑΝ να κάνεις ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στην επίθεση , να μην το δεις ως αγγαρεία παρακαλώ, και να μας χαρίσεις το over στους 82.5 πόντους!

(Πε 21.15) ΠΑΟ-ΦΕΝΕΡ Euroleague – Top 16 (Group Ε)
Όλα τα φώτα στο ΟΑΚΑ! Ο ΠΑΟ ψάχνει την νίκη που θα τον βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Από την άλλη η ΦΕΝΕΡ είναι η μόνη αήττητη (7-0) και χει μια..άνεση για ήττα! Όχι οχι όχι , δεν μετράνε αυτά , Διαμαντιδης , Ζοτς, Σασα , Γιαννακοπουλος. Απλώς δεν θέλει και πολύ…λίγο σπρώξιμο , εάν χρειαστεί φυσικά!! Μακάρι να δικαιωθούμε όλοι μας για τη εικόνα του παιχνιδιού που έχουμε στο μυαλό μας και να πληρωθούμε τον άσο καρφί στο 1.72 (μεταξύ μας είναι λίγο μικρός για τέτοιο ματς)

(Πε 21.30) ΛΑΜΠΟΡΑΛ-ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Euroleague – Top 16 (Group F)
Διαβάστε γιατί φοβάμαι τέτοιου είδους ματς. Μιλάμε για μια Λαμποραλ η οποία κάνει μέχρι στιγμής φοβερά παιχνίδια , έχει κερδίσει ΤΣΣΚΑ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , ΡΕΑΛ , ΜΠΑΡΤΣΑ , ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Δεν τη λες μεγάλη ομάδα αλλά φέτος έχει κάνει αρκετά…είναι 1η κ συνεχίζει…τώρα που παίζει με μια ομάδα που είναι τελευταία και έρχεται από σφαλιάρες , πως θα την αντιμετωπίσει? Μήπως θα πει ότι οκ θα την πάρουμε μόνο με τη φανέλα? Δεν ξέρω το ματς μπορεί να λήξει κ 30 πόντους υπέρ της. Πάντως δεν θα ασχοληθώ με σημείο αγώνα . Βλέπω ότι η ΛΑΜΠΟΡΑΛ σ αυτό το 2ο γύρο(τοπ 16 ) έχει βελτιώσει πολύ την άμυνα της(η καλύτερη) και υποδέχεται την χειρότερη επίθεση. Το under 165.5 ίσως είναι μια επιλογή για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί μ αυτό το παιχνίδι! Βέβαια να μην ξεχάσουμε και το παλικάρι μας , το δικό μας παιδί που είναι εκεί , και κάνει παπάδες!! Το overaki 13.5 του Μπουρουση απέναντι στα ψηλά κορμιά των Λιθουανων , έχει και αυτό πιθανότητες…

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu

Eύχομαι καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.