Προγνωστικά Top-16 Euroleague Basketball: Η μεγάλη μάχη του ΣΕΦ

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του www.infobasket.gr. Εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα έδρα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο Top-16. Τρία παιχνίδια έχουν απομείνει ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Ρεάλ και την ΤΣΚΚΑ, θα ταξιδέψει στην Ρωσία να αντιμετωπίσει την Κιμκι ενώ οι “πράσινοι” μπορούν να κάνουν το 3/3 με τις αδιάφορες Νταρουσάφακα και Τσεντεβίτα και τελευταία αγωνιστική να παίζουν το ίδιο σενάριο για την Εφές που πιθανόν να έχει χάσει από την πλευρά της το εισιτήριο για την προημιτελική φάση

Πάμε να δούμε τι έχουμε επιλέξει:

(24/3) 19:00) ΚΟΥΜΠΑΝ-ΕΡΥΘΡΟΣ Euroleague – Top 16 (Group Ε)
Οι δύο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην πρόκριση για την επόμενη φάση. Ισοβαθμούν και όποιος νικήσει θα κάνει το βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης που παίρνει το πλεονέκτημα έδρας. Σίγουρα η ΚΟΥΜΠΑΝ δείχνει μια πολύ καλή ομάδα και έχει την έδρα. Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας αφού πέρασε αθόρυβα στην πρώτη φάση , δείχνει ότι στο Top 16 είναι ικανός για πολλά πράγματα. Σιγά σιγά ανέβαζε στροφές με όπλο την πανίσχυρη έδρα που διαθέτει έφτασε στο σημείο να χτυπά και την 2η θέση , χωρίς να το έχει καταλάβει κανείς! Το παιχνίδι παρόλο που έχει φαβορί (Κουμπάν), εγώ θα επιλέξω το διπλό! Το χάντικαπ στο +12,5 είναι τέτοιο που ακόμα και μια ήττα των Σέρβων , μπορεί να μας δώσει το σημείο μας , αφού οι πόντοι που πρέπει να καλύψουν οι γηπεδούχοι είναι πολλοί (για μένα).

(24/3) 20:30 ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΠΑΟ Euroleague – Top 16 (Group E)
Αλλο ένα mustwin για τον ΠΑΟ. Δυστυχώς δεν ξέρουμε ποιο πρόσωπο θα εμφανίσει η ελληνική ομάδα! Μας έχει μια ζέστη, μια κρύο. Ο αντίπαλος είναι αδιάφορος και φαντάζει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρει το διπλό ώστε να κλειδώσει την πρόκριση αλλά περισσότερο να μείνει ζωντανός για το κυνήγι της 2ης θέσης. Το διπλό έπεσε από το 1.57 στο 1.53. Ελπίζω να μην πέσουν (πέσουμε) όλοι με τα μούτρα στο διπλό.

(24/3) 21:45 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΤΣΣΚΑ Euroleague – Top 16 (Group F)
Εντάξει η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ έχει κάνει σημαντικές νίκες, έχει κίνητρο, αλλά δεν βλέπω να μπορεί να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ. Το διπλό θα το τιμήσω τόσο ξερό, όσο και με την κάλυψη του χάντικαπ.

(25/3) 19:45 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΚΙΜΚΙ Euroleague – Top 16 (Group F)
Είχα πει για την ΚΙΜΚΙ ότι έχει δώσει πολλά περισσότερα παιχνίδια στην έδρα της και γι αυτό ήταν τόσο ψηλά. Τώρα που ξεκίνησαν τα εκτός, έχει… σφίξει. Παρ΄ ολα αυτά το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό παίζει με μια ομάδα που δεν έχει ούτε κίνητρο , αλλά και είναι κατώτερη αγωνιστικά. Η Κίμκι διαθέτει επιθετική ομάδα, ενώ η Ζαλγκίρις έχει την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Εύκολα ή δύσκολα κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι και κάλυψη του χάντικαπ στο -4,5.

(25/3) 20:00 ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ-ΦΕΝΕΡ Euroleague – Top 16 (Group Ε)
Φαινομενικά αλλά και ουσιαστικά πρόκειται για ένα αδιάφορο παιχνίδι. Ο καθένας έχει πάρει το δρόμο του. Ελα όμως, που με βγήκε το ένστικτο μου! Εχει καρφωθεί ο άσος! Εχω κάποιους πονηρούς λόγους όχι κάτι χειροπιαστό. Θυμάμαι ένα διπλό πριν δύο σεζόν της τάξεως του 6,75 που πήραμε από την ομάδα του Ομπράντοβιτς (Παναθηναϊκός) τότε σε αδιάφορο παιχνίδι. Ασος με ρίσκο και άσσος με χάντικαπ και viva Τσεντεβίτα.

(25/3) 21:45 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΕΑΛ Euroleague – Top 16 (Group F )
Στον πρόλογο του άρθρου μπορείτε να δείτε την βαθμολογία και τα εναπομείναντα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Μετά την χθεσινή νίκη της Λαμποράλ επί της Μπαρτσελόνα η μάχη του ΣΕΦ θα είναι μεγάλη. Kατεβάζουμε λίγο το line στο underμε το 160.5 να είναι σε καλή απόδοση.

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Διαβάστε τις καθημερινές μου εκτιμήσεις στο Paizontasamuna.eu