Προδρόμου: «Να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

prodromouΟ Γιάννης Προδρόμου πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του Φίλιππου Βέροιας, βοηθώντας τα μέγιστα στη νίκη-πρόκριση του Αρκαδικού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο 26χρονος γκάρντ τελείωσε τον αγώνα με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ δείχνοντας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου πώς θα βοηθήσει και φέτος σημαντικά την προσπάθεια του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία.

Για τη νίκη-πρόκριση επί Φίλιππου Βέροιας: «Ήταν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Φίλιππος. Είχαμε δουλέψει και προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι. Οι προπονητές μας είχαν δώσει τις οδηγίες και εμείς απλά κάναμε πράξη στο παρκέ, τα όσα μας είχαν πει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Ήταν ένα παιχνίδι που ήμασταν συνέχεια μπροστά στο σκορ και όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Η ομάδα έβγαλε διάθεση και ενέργεια σε όλο το παιχνίδι, που πιστεύω πώς θα είναι από τα χαρακτηριστικά του Αρκαδικού αυτή την χρονιά. Ήταν μία νίκη που μας τόνωσε την ψυχολογία, απέναντι σε μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στην Α2 κατηγορία. Στόχος μας όμως είναι και παραμένει το πρωτάθλημα, που ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου με πρώτο αντίπαλο στην Τρίπολη το Λαύριο».

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Ήταν μία εμφάνιση που ήρθε μέσα από την προσπάθεια όλης της ομάδας. Εγώ προσπάθησα να εκτελέσω όλες τις οδηγίες των προπονητών μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είμαι πολύ χαρούμενος που συνοδεύθηκε η νίκη της ομάδας με μία καλή ατομική μου εμφάνιση. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα όμως. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, γιατί θα ξαναπαίξουμε τόσο με το Φίλιππο, όσο και με τις υπόλοιπες ομάδες της Α2 κατηγορίας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι τότε, γιατί όπως είπα και νωρίτερα, το πρωτάθλημα είναι αυτό που μας ενδιαφέρει».

Για το παιχνίδι με Πανελευσινιακό: «Είναι μία γιορτή για το μπάσκετ της Αρκαδίας, γιατί όπως και πριν τρία χρόνια που ήμουν πάλι στον Αρκαδικό είχαμε αντιμετωπίσει πάλι ομάδα της Α1 κατηγορίας, τον Ηλυσιακό. Έτσι και το Σάββατο θα είναι μία μεγάλη γιορτή για το μπάσκετ και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο για να παρακολουθήσει αυτό τον αγώνα, αλλά και να μας βοηθήσει στη δύσκολη προσπάθεια μας και γιατί να μην φτάσουμε σε μία ιστορική νίκη, όπως και πριν τρία χρόνια».

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία: «Σήμερα ξεκινήσαμε την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας. Τα πόδια είναι ακόμα βαριά, αλλά αυτό δεν πτοεί κανέναν. Όλα τα παιδιά συνεχίζουν με την ίδια διάθεση, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο. Πάντα μία προετοιμασία είναι επίπονη για κάθε αθλητή, αλλά είναι πολύ σημαντική για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».