Προεκλογικό τέχνασμα ή, ευχάριστη εξέλιξη;

Βρέθηκαν τα χρήματα για την αποπεράτωση του Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας στη Ρόδο κι αν όλα πάνε καλά, θα είναι έτοιμο το Δεκέμβριο, το γήπεδο που θα δώσει “ανάσα” στις ομάδες του νησιού. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες, τις οποίες δημοσιεύει η εφημερίδα “Δημοκρατική”, που επισημαίνει ότι με βάση τα όσα έγιναν γνωστά εκταμιεύθηκαν χρήματα μετά από πρωτοβουλίες του υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη και πως στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες.

Σίγουρα η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μία πρώτης τάξης είδηση για το νησί των “ιπποτών”, αρκεί βέβαια να μην είναι κάποιο προεκλογικό τέχνασμα, αλλά μια ευχάριστη νότα στη μιζέρια των καιρών. Κι αυτό διότι η Ρόδος έχει ανάγκη πραγματική για ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο θα μπορέσει να στεγάσει τις ομάδες του νησιού, αρχής γενομένης βέβαια απ’ τον Κολοσσό, ο οποίος τα πηγαίνει πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Α1 (και θα μπορεί να συμμετέχει επί ίσοις όροις και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις).

Μέχρι να ξεκινήσουν και πάλι οι εργασίες και να επιβεβαιωθεί η πολιτική βούληση, άπαντες στο νησί τηρούν τις επιφυλάξεις τους. Δικαίως οφείλουμε να επισημάνουμε απ’ την πλευρά μας…

Με πληροφορίες απ’ το 12soccer.gr