Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα ξεκούρασης για τους παίκτες και τη τεχνική ηγεσία του Πρωτέα μετά από τις πρώτες τέσσερις μέρες προετοιμασίας. Η επιστροφή στο γήπεδο έχει προγραμματιστεί για αύριο το απόγευμα και το “παρών” αναμένεται να δώσουν όλοι οι καλαθοσφαιριστές.

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται και το νέο «αίμα», δηλ. οι Θανάσης Ιωαννίδης και Πέτρος Ρούζιος που αποκτήθηκαν μετά τον Νίκο Κλωνάρα. Ο πρώτος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη μετά από παρουσία πέντε ετών στον Ήφαιστο και στη Θεσσαλονίκη όπου είχε πάει για σπουδές. Είναι γεννημένος το 1980 και θα ενισχύσει το σωματείο των Γρεβενών στη θέση των ψηλών.

Όσο για την δεύτερη σημαντική προσθήκη, είναι ένας πολύ έμπειρος περιφερειακός παρά τη νεαρή του ηλικία (24 ετών, 1.86), γνώστης της Γ΄ Εθνικής αφού έχε αγωνιστεί πέρυσι στον Ηρακλή Κοζάνης και παλαιότερα στον Γαλαξία Αδένδρου, στη Κρύα Βρύση, στον Αχιλλέα Τριανδρίας κ.α.

Αυτές όμως δεν ήταν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις που προτίθεται να κάνει ο Πρωτέας στο φετινό καλοκαίρι αφού ενδιαφέρεται για την απόκτηση ακόμη δύο  γκαρντ. Οι επαφές διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας με τους υποψήφιους στόχους αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.