Προετοιμασία με προβλήματα για τους Ικάρους

ikaroi-serrwnΔύσκολο το έργο των παικτών του Νίκου Οικονόμου αυτή την εβδομάδα και ακόμα δυσκολότερο του προπονητικού staff, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι Ίκαροι προσπαθούν να διαχειριστούν όσο καλύτερα γίνεται την ήττα-σοκ από τον Φιλαθλητικό την περασμένη αγωνιστική και να επανέλθουν άμεσα, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται και μάλιστα με ματς-φωτιά κόντρα στον Ηρακλή, εκτός έδρας το Σάββατο.

Το βάρος λοιπόν έπεσε στην ψυχολογία αλλά και στην δουλειά πάνω στα επίμαχα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση. Οι Ίκαροι έκαναν κάλο παιχνίδι, αλλά τα επιπόλαια λάθη στοίχισαν μια ήττα που θα ισοδυναμούσε με μισή παραμονή, έτσι λοιπόν δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια. Και σαν να μην έφτανε το ψυχολογικό βάρος ήρθε και η απώλεια του κλειστού της Κοιλάδας, λόγω βραχυκυκλώματος του ηλεκτρονικού πινάκα, αναγκάζοντας την ομάδα να «ξεσπιτωθεί» και να κάνει προπονήσεις στο μικρό, κλειστό της περιοχής του Οβα.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις, προκειμένου να έρθει μια μεγάλη νίκη το Σάββατο.

Η φυγή Λυμπερόπουλου δεν επηρεάζει τα σχέδια των Οικονόμου-Σίσκου στην τακτική της ομάδας, καθώς στα τελευταία ματς οι Μποχωρίδης και Γεωργιανός έλεγχαν τον ρυθμό στο παιχνίδι, ενώ πλέον στην θέση “2” θα μοιραστούν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Κουτίνας και Δήμας.

Η διοίκηση εξακολουθεί να δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της, στο πρόσωπο του coach Οικονόμου, ακούγοντας της υποδείξεις του σε όλα τα θέματα που αφορούν την πρώτη ομάδα ή τις ακαδημίες. Το ίδιο ισχύει και με τους παίκτες, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κρατήσει ενωμένους και να τους εμψυχώσει για την δύσκολη συνέχεια. Η σκληρή δουλειά από την αρχή της σεζόν έχει βελτιώσει άπαντες, ενώ οι λεπτομέρειες πια, κρίνουν τα αποτελέσματα των «κυανοκίτρινων» στο παρκέ.