“Προκλητική η συμπεριφορά των ανθρώπων του Πορφύρα”

Τα συγχαρητήρια τους προς του παίκτες του Πορφύρα θέλησαν να εκφράσουν οι ιθύνοντες του ΓΠΣΧ μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας της ομάδας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έφυγαν και απόλυτα ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία των πειραιωτών, μιας και όπως αναφέρουν αντιμετώπισαν προκλητική συμπεριφορά από τους ανθρώπους των «ροσονέρι».

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Οι άνθρωποι του  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ αισθάνονται την ανάγκη , μία ημέρα μετά την ήττα της ομάδας της ΧΑΛΚΙΔΑΣ , στη γήπεδο του ΠΟΡΦΥΡΑ με 71-69 , να δώσουν τα ειλικρινή συγχαρητήρια στούς παίκτες του ΠΟΡΦΥΡΑ για την νίκη τους απέναντι στην ομάδα μας.
Αλλωστε έχουμε μάθει , όπως πανηγυρίζουμε τις νίκες μας , να δεχόμαστε και τις ήττες μας, και για αυτό το λόγο μεταφέρουμε τα αγωνιστικά μόνο συγχαρητήρια στους πάικτες του ΠΟΡΦΥΡΑ.
Εκτός γηπέδου όμως , οι άνθρωποι του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ έχουν φοβερά παράπονα απο την προκλητική συμπεριφορά ανθρώπων του ΠΟΡΦΥΡΑ οι οποίοι προπηλάκισαν τους παράγοντες του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ και προκάλεσαν εις βάρος τους , επεισόδια , χωρίς κανένα λόγο , τα οποία όπως φάνηκε τελικά μάλλον ήταν προσχεδιασμένα, αφού αυτοί που προκάλεσαν την ένταση δεν ήταν απλοί φίλαθλοι που παρακολουθούσαν το παιχνίδι .
Αλλωστε , όποιοι δούν και το video του αγώνα το οποίο έχουν αναρτήσει οι άνθρωποι του ΠΟΡΦΥΡΑ στο διαδίκτυο , φαίνονται ξεκάθαρα οι προπηλακισμοί , και μάλιστα μόλις αρχίζουν τα επεισόδια , και η προκλητική επίθεση των ανθρώπων του ΠΟΡΦΥΡΑ στους Χαλκιδαίους παράγοντες , το video “κόβεται” και συνεχίζεται σε μεταγενέστερη φάση.
Επειδή αυτό δεν συμβαίνει  φέτος για πρώτη φορά , σε εκτός έδρας αγώνα ,οι άνθρωποι του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ , είναι αποφασισμένοι απο εδώ και πέρα να προστατεύσουν την ομάδα τους και τους πάικτες τους , σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος , γιατί απλά , επιθυμούν να παίξουν μπάσκετ , και να δείξουν την αγωνιστική τους αξία , και να φτάσουν στην πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική, γιατί πραγματικά το αξίζουν».