Προπονητής στις ακαδημίες του Μίλωνα ο Γιώργος Γάσπαρης

Οι ακαδημίες είναι η βάση της πυραμίδας του αθλητισμού και στον Μίλωνα το γνωρίζουν καλά αυτό. Με τους ιθύνοντες τον σύλλογο να φροντίζουν από νωρίς τον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής, αναθέτοντας μάλιστα τα ηνία σ’ έναν άνθρωπο που ξέρει αρκετά καλά την ευρύτερη περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ο λόγος για τον Γιώργο Γάσπαρη, ο οποίος κι αναλαμβάνει τα ηνία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Στο πλαίσιο της οργάνωσης των ακαδημιών μπάσκετ του Μίλωνα για την νέα σεζόν, στο δυναμικό του συλλόγου θα συμμετέχει και ο Γιώργος Γάσπαρης ως προπονητής.

Ο Γιώργος Γάσπαρης, γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτης με μεγάλη καριέρα ως αθλητής ξεκινώντας από το αδελφό σωματείο του Πανιωνίου και έχοντας τιμήσει τη φανέλα του Μίλωνα, θα συμβάλλει με τις πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες του στην προσπάθεια του Μίλωνα για τη δημιουργία ενός πρότυπου οργανισμού υποδομών.Στην κατεύθυνση που έχει χαράξει η διοίκηση και με τη στρατηγική που υλοποιεί ο Υπεύθυνος Υποδομών και Ακαδημιών, Παναγιώτης Σαββάτης.Είναι δεδομένο πως προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Γάσπαρης έχουν μόνο να προσφέρουν στη νέα γενιά αθλητών και τέτοιοι μπασκετάνθρωποι πρέπει να παραμένουν στο άθλημα.

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μίλωνα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε για τη συνεργασία με τον Γιώργο Γάσπαρη: «Για τον Γιώργο Γασπαρη οι συστάσεις περιττεύουν. Αποτελεί έναν εμβληματικό μπασκετάνθρωπο που μαζί με τον Φάνη Χριστοδούλου χάρισαν στη Νέα Σμύρνη και σε όλο το φίλαθλο κοινό μοναδικές στιγμές και χαρές.Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ένταξη του Γιώργου Γάσπαρη στις ακαδημίες μας καθώς ως προπονητής θα μεταλαμπαδεύσει στους μικρούς αθλητές μας μοναδικές μπασκετικές εμπειρίες με το πάθος και την αγάπη του για το άθλημα.Ο Μίλωνας έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας και η συμβολή του Γιώργου σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντική».