Προς αναβολή το κύπελλο!!!

Την αναβολή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (στις 6/3) σκέφτεται  ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ, θέλει να βάλει το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο, στο θέμα της βίας και θεωρεί ότι η παρούσα “κρίση” που υπάρχει στον ελληνικό αθλητισμό, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να υπάρξουν δραστικές κινήσεις.

Ο Βασιλακόπουλος, μάλιστα, μιλώντας σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του – από την Κρήτη όπου βρίσκεται – δεν έκρυψε τους φόβους του, υποστηρίζοντας πως η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε όριο, ιδιαίτερα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο “Γ. Καραϊσκάκης” το περασμένο Σάββατο. “Πέρυσι έγιναν τόσα πράγματα και δεν ήταν το κλίμα τόσο τεταμένο”, φέρεται να είπε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δείχνοντας έτσι ότι η αναβολή του τελικού αποτελεί για τον ίδιο μονόδρομο.

Ήδη η συγκεκριμένη σκέψη υπάρχει και στους ιθύνοντες τόσο της ΓΓΑ, των Υπουργείων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Δικαιοσύνης, την ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις.