Στα Τρίκαλα έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά το σχεδιασμό, μπαίνοντας μάλιστα στο… χορό των μεταγραφών. Ετσι λοιπόν, ο θεσσαλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Θοδωρή Τσαφαρά, ο οποίος ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν τόσο στη Νήαρ Ηστ όσο και στον Παπάγου.
Η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θόδωρο Τσαφαρά, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για τη σεζόν 2025-2026.
Ο Θεόδωρος Τσαφαράς γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2002 στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κρυοπηγή Καρδίτσας. Είναι φοιτητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, δείχνοντας πως η αφοσίωση και η συνέπεια τον χαρακτηρίζουν τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε τη χρονιά με τη Νήαρ Ίστ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μεταπήδησε στον ΑΣ Παπάγου, καταγράφοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μάλιστα, πέτυχε και το πρώτο triple-double της σεζόν!
Θοδωρή, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα! Σου ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες με τα κυανέρυθρα!
Με εκτίμηση,
Η Διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα».