Ασταμάτητα συνεχίζουν τη δουλειά στον Εθνικό με τις κινήσεις να είναι απανωτές. Αυτή τη φορά οι πειραιώτες προχώρησαν σε μία προσθήκη αυτή του Λεωνίδα Βαϊδάκη, ενισχύοντας την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Βαϊδάκη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής υπέγραψε με την ομάδα μας και θα την ενισχύσει τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Λεωνίδας Βαϊδάκης ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Μίλωνα και στη συνέχεια ακολούθησαν οι Ίκαροι Τρικάλων και οι Τιτάνες Παλαμά, με τους οποίους πανηγύρισε δύο ανόδους σε Γ΄και Β΄Εθνική. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ένωση Ιλίου, που επίσης είχε δύο ανόδους (Β΄Εθνική) και τελευταίος του σταθμός πριν τον Εθνικό ήταν το Παλαιό Φάληρο, όπου ήταν εκ των πρωταγωνιστών στις ανόδους σε Γ’ και Β΄Εθνική.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εθνικού ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κοουτς Καράμπελα και τη Διοίκηση του Εθνικού, που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα Ιστορικό σωματείο σαν τον Εθνικό! Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βήμα στην καριέρα μου!

Το πρότζεκτ με το νεανικό ρόστερ είναι κάτι που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και το επικροτώ! Θα δώσω το 110 του εαυτού μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της! Θέλω να ευχηθώ στη νέα μου ομάδα αλλά και σε όλα τα σωματεία να χούμε υγεία και την ελπίδα ότι θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα φέτος!».