Προσέθεσε Ολύμπιο ο Δούκας

Ακόμα ένα παίκτη προσέθεσε στο δυναμικό του ο Δούκας αποκτώντας τον Ντίνο Ολύμπιο, ο οποίος τν περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην Ακράτα.

Η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Ντίνο Ολύμπιο (1997, 1.95μ.).

Ο συγκεκριμένος παίκτης που αγωνίζεται στη θέση του small forward αποτελεί ένα από τα ελπιδοφόρα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στον Πορφύρα (2003-2009) και συνέχισε στην Ελευθερία Μοσχάτου (2009-2014). Τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού, η επόμενη χρονιά (2015-2016) τον βρήκε στον Ηλυσιακό για να καταλήξει πέρυσι στην ομάδα της Ακράτας.

ΟΛΥΜΠΙΟΣ: “ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ”

Στις δηλώσεις του, ο νεαρός αθλητής τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που την φετινή χρόνια θα είμαι μέλος της οικογένειας του ΑΣΕ Δούκα. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσιάστηκα με την οργάνωση και την θέληση των ανθρώπων του Συλλόγου. Θα δώσω το 200% του εαυτού μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί και πιστεύω πως μέσα από τη σκληρή δουλειά, το καλό κλίμα που ήδη υπαρχει και την καθοδήγηση των προπονητών θα τα καταφέρουμε. Ευχομαι να έχουμε μια χρόνια δημιουργική σε κάθε επίπεδο και να είμαστε όλοι υγιείς!”.

Η διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα εύχεται καλή σεζόν με υγεία και πολλές νίκες στον Ντίνο Ολύμπιο».